Innhold på ByggeBolig
Nytt innhold  
Markedsplassen  
Er du ny på ByggeBolig?  
Deg og dine instillinger
Visning og filter  
FORUM: Bolig: Kjøp, Salg og Utleie
   Bolig: Kjøp, Salg og Utleie

Selge Bolig: Når på året får du best pris?

 7 130     8 svar   
Avatar

zoodels sier:

Veteran   

Hei

Vi skal snart selge vår leil, så har sett på hvor mye leil her i området har gått for, og hvor kjappt de har blitt solgt. Den siste tiden har det jo tatt helt av. Over 2mill for leil med et såverom på 55kvm. Dette er jo villt. Selfølgelig hadde vi ikke regnet med å få så mye for vårs, men NÅ begynner jeg jo og drømme hehe :) WOW kan oppgradere huset litt da jah:)

Vi beregner innflyttning i August, så vurderer nå å legge leil. vår ut for salg i April, har lest litt rundt at MAI skal være den beste mnd å få solgt bolig i. Normalt regnes det vel 3mnd fra salg til overtakelse av bolig? Hørres det da fornuftig ut og selge i slutten av april/mai ??? Tror ikke vi tørr vente stort lenger enn dette itilfelle prisene skulle stupe, boligmarkeded har jo gått oppover en stund nå, før eller siden må jo prisene falle eller jafall stoppe å stige.

Andre erfaringer eller innspill til dette?

Signatur:

   Sitèr zoodels

Denne saken har 8 svar
Avatar
jan egil Senior 

synes det er ganske villt med soverom på 55m2 jeg da.

fra spøk til alvor, det er når snøen forsvinner det er lettest å selge. sitter jeg med inntrykk av.

   Sitèr jan egil

Avatar
mpater Legende 

vil tru salg med overtakelse i juni/juli i best, mange som starter ny skole, og mange som har barn, og vil de skal fullføre resten av året på den skolen dem allerede går på
og med overtakelse i juni/juli så er det også mye lettere for folk å flytte, kan da bruke ferien sin til det

   Sitèr mpater

Avatar
RAM Veteran 

legg ut for salg nå, i mai er det stor konkurranse, overtagelse er det du
som bestemmer, jeg har solgt flere boliger, og februar/mars er best

   Sitèr RAM
Signatur:
Advarsel fra Administrator: Medlem RAM er utestengt pga. brudd på brukerbetingelsene, men er fremdeles aktiv på forumet under profilen "Elby". Les mer i denne tråden.

Avatar
Børge Legende 

Februar / Mars er det normalt lite boliger til salgs - og dermed blir prisen noe høyere enn når det er mer på markedet...

   Sitèr Børge

Avatar
Uno Senior 

Tror nok det kommer veldig an på beliggenheten og. Vi feks bor i en endeleilighet i en 4mannsbolig. En god del hage,stor markterrasse og utsikt over vann. Vi har bestemt oss å vente med å selge i slutten på april/mai. Med all denne snøen som har vært no,ville ikke leiligheten helt kommet til sin rett tror vi. Har og litt med beising av terrasse og maling/flikking av hus og gjøre. :)

   Sitèr Uno

Avatar
sindre84 Junior 

januar er vel også kjent som en god måned i boligmarkedet

   Sitèr sindre84

Avatar
Barents Aspirant 

Har sett ut fra her vi bor at februar og mars er rolige, for så å øke en del i april og mai.Vi solgte 12 mars og da var det 9 hus tilsalgs i kommunen her, i går da jeg sjekket finn var det 20 boliger til salgs.

   Sitèr Barents

Avatar
olemek Junior 

Sitat fra den
Februar / Mars er det normalt lite boliger til salgs - og dermed blir prisen noe høyere enn når det er mer på markedet...


Vi har hatt god erfaring med å selge tidlig på året, i mars. Effekten tror jeg har med nettopp dette som Børge skriver her, det er færre boliger på markedet enn i april, mai.

   Sitèr olemek


Bolig: Kjøp, Salg og Utleie

Mest populært

Ingen flere innlegg

Siste

Ingen flere innlegg

Siste på ByggeBolig

Ingen flere innlegg