Innhold på ByggeBolig
Nytt innhold  
Markedsplassen  
Er du ny på ByggeBolig?  
Deg og dine instillinger
Visning og filter  
FORUM: Gulv
   Gulv

Parkett til 129,- på coop ekstra bygg. verdt å kjøpe? kvalitet?

 8 426     9 svar   
Avatar

carmacom sier:

Veteran   

Fikk avis i posten hvor de reklamerer med 14mm eikeparkett med 3mm slitesjikt for 129,- pr m2. I utgangspunktet virker jo dette billig, men er det noen som kjenner til dette gulvet og vet om det er ok kvalitet?
Avisen kan leses på http://www.coop.no/ncms.aspx?id=EFF75404-5042-427F-9BD2-444F214B22DF bare velg den butikken som blir nærmest, mener alle butikkene hadde dette tilbudet.

Signatur:
Lavenergi "Contemporary" smarthus i Mur/tre

   Sitèr carmacom

Denne saken har 9 svar
Avatar
Esa Global Senior 

denne har normalt kostet 189,- før, jeg har lagt denne ca 40 kvadrat og kan si at den er meget grei å jobbe med og kvaliteten virker grei den og.

   Sitèr Esa Global

Avatar
byggebob Mester 

Man får det man betaler for og kan ikke forvente allverden av et slikt produkt.

   Sitèr byggebob
Signatur:
Garasjebloggen min
Lekehusbloggen min
Terassebyggebloggen

260m2 bta trehus etter TEK07, Thermia Optimum G2 8kw i serie med 200ltr OZO Super. 180m energihull. Roth vannbåren varme.
Vis hele signatur

Avatar
carmacom Veteran  (trådstarter) 

Var å så på denne i dag, men kjøpte ikke. Stavene var bare 1m lange, og jeg er skeptisk til at det blir for mange skjøter. Men sånn ellers var den helt grei:) Får se om jeg kjøper denne å legger på barnerommene, men ikke til stua.

   Sitèr carmacom
Signatur:
Lavenergi "Contemporary" smarthus i Mur/tre

Avatar
knallbom Senior 

Jeg la en billig obs! parkett i en bod i mitt forrige hus, og den var slik du beskriver med veldig korte staver.  Problemet med den var at den hadde veldig skral trekvalitet der låsesystemet var, så det ble ikke helt topp...  men i en bod ble det ok...

Den jeg brukte (som ikke nødv. er det samme "mini-parketten" som obs! har nå) vil jeg si at var milevis under det de selger på byggmax til en billig penge.

knallbom

   Sitèr knallbom

Avatar
Hubster Junior 

Har vært og sett på denne selv. Veldig mye kvist, men ellers virker det som en helt OK kvalitet. Vurderer denne til 2-3 soverom i 2.etasjen.
Man får vel det man betaler for, så dette er ikke noe jeg ville lagt i stua.

   Sitèr Hubster

Avatar
bex Legende 

har jobbet litt med den ved en vannskade, syns det var en drit parkett. måtte gå innpå den gammle og hadde store problemer,  gikk av fort skår og genrelt dårlig kvalitet, skjøtene var dårlige og til tide ujevne

   Sitèr bex
Signatur:
Fagarbeider tømrer

Avatar
bov Fersking 

la ca 30 kvadrat av denne i en stue her forleden, grei å legge, men korte staver og dårlige/ujevne skjøter enkelte plasser.  men syns den var ok til den prisen, du får det du betaler for...  virket som 3 sortering el. lign. blir sikkert bedre viss en pusser ned og lakker en gang, men det er vel ikke meningen..

   Sitèr bov

Avatar
silleguden Senior 

Må bare si at "Du får hva du betaler for" er en sannhet med store modifikasjoner ifølge min erfaring. Det finnes dyrt og dårlig, og billig og bra også.

   Sitèr silleguden

Avatar
Børge Legende 

"lett å frakte - ett helvette å legge" skulle det stått i annonsen. De har faktisk klart å GLEMME den siste delen der...... ;)

Parkett i "laminatlengder" er B/C-vare så det holder!

   Sitèr Børge


Gulv

Mest populært

Ingen flere innlegg

Siste

Ingen flere innlegg

Siste på ByggeBolig

Ingen flere innlegg