9,543    6    0  

Falcon komfyr

 3     0
Hei!
Vi står ovenfor flere hvitevarevalg og er nysgjerrige på komfyrer fra Falcon!
Har noen erfaringer med disse? Vi vurderer Falcon Elise100 med induksjon.
Hvordan fungerer disse vs vanlige ovner?

   #1
 117     0
Vi er i samme situasjon. Retrostilen til Falcon Classic 90 hadde passet veldig godt i vårt hus. Har lyst på 90 cm induksjonstopp, og i forhold til å bruke steinplate fra ikea som har maks lengde på 3 meter så vil en frittstående 90 cm komfyr lage et naturlig brudd slik at vi slipper en skjøt. Litt usikker på den høye smale varmluftsovnen. Hva bruker man en slik til? Steke pizza på høykant? Hvordan er induksjonstoppene til Falcon? Ser man på pris så burde det jo være bra kvalitet.

Geir
   #2
 117     0
Sitat fra Dinside.no gir jo håp til at det er bra saker:

Gasskomfyrenes Rolls Royce, og ekspertenes favoritt kommer fra Falcon. Selskapet produserer mye utstyr til restaurantkjøkken, men denne er laget spesielt for hjemmemarkedet. Ikke uventet er den å finne på kjøkkenet til flere sjefskokker. Denne fant vi hos AGA Fired Earth Inspiration Store i Oslo som leverer over hele landet.
   #3
 3,216     0
Faren min driver ett lite firma som lager kjøkken og selger en del ovnstyper, om du ønsker kan jeg høre med han. Men han har jo åpenbart ikke uhildet.
   #4
 1     0
Jeg er også på tanken om falcon med induksjon.
Funker de bra?
Støyer de?
Har de en sone beregnet kun  for å holde mat varm?
(Tenker på professional 110+ med induksjon)
   #5
 2     0

Vi er i samme situasjon. Retrostilen til Falcon Classic 90 hadde passet veldig godt i vårt hus. Har lyst på 90 cm induksjonstopp, og i forhold til å bruke steinplate fra ikea som har maks lengde på 3 meter så vil en frittstående 90 cm komfyr lage et naturlig brudd slik at vi slipper en skjøt. Litt usikker på den høye smale varmluftsovnen. Hva bruker man en slik til? Steke pizza på høykant? Hvordan er induksjonstoppene til Falcon? Ser man på pris så burde det jo være bra kvalitet.

Geir
Best med en Falcon classic deluxe 90.Den har multifunksjonsovn i den største ovnen. Den smale ovnen kan f.eks brukes til kaker ,grønnsaker, langtidsteiking av kjøtt eller holde maten varm. Induksjonstoppen skal være av god kvalitet. Miele har 5 lag med glass og fjærbelastning på varmeelementene. Skal sjekke med importøren om Falcon har tilsvarende kvalitet på induksjonstoppen.
Siste redigering: Monday, February 24, 2014 11:32:41 PM av helgoyatre
Signatur
   #6
 2     0

Jeg er også på tanken om falcon med induksjon.
Funker de bra?
Støyer de?
Har de en sone beregnet kun  for å holde mat varm?
(Tenker på professional 110+ med induksjon)
Det lønner seg å ha professional deluxe. Den har en multifunksjonsovn. De har den samme funksjon som en middels bra innbygingsovn. De støyer som andre typer moderne ovner. De har ikke noen spesiell sone for å holde maten varm,men de har to spesielle funksjoner  L1(smelter smør og sjokolade uten at det blir brent) og L2(holder temp like under kokepunktet)
Siste redigering: Monday, February 24, 2014 11:30:13 PM av helgoyatre
Signatur