965    6    0  

Ny mikro, tips mottas.

pwb
 2,283     Ski     0

Må ha en ny mikro. Ser at det er en del som har varmluft i tillegg til mikro. Noen som har f.eks Whirlpool JT 469 og kan dele litt erfaring? Finner ikke noe særlig test av den.
Eller om noen har tips om andre som har varmluft i tillegg til mikro som virker bra. Prisklasse 2-5.000, kan godt være innbygd men de havner vel utenfor prisklassen.

http://www.whirlpool.no/produkter-1/mikrob%C3%B8lgeovner-2/frittst%C3%A5ende-3/-%5BJT-469-IX%5D-2211621/858746999790/



HSt
   #1
 36,582     Lillestrøm kommune     0
Jeg har IKEA ekvivalenten (laget av whirpool, forøvrig microovn/kombiovn det eneste produkt jeg vil kjøpe av denne produsenten, kjøleskap krever mer enn 16C i rommet).  Fugerer bra, det mangler lys i multifunsjonsknappen så du skal ha god rombelysning for å stille i riktig modus. Ta derfor en titt på denne i utstillingen før du kjøper, men brytere kan være forskjellig på disse modellene så dette kan være Ikea spesifikt.

Edit: ser designet er endret og dampfunksjon gjør nok at de ikke er like. Men Whirpool kan dette med micro så jeg ville tro at dette er et godt produkt 
pwb
  (trådstarter)
   #2
 2,283     Ski     0
he he, det er en 16 år gammel IKEA mikro som skal byttes ut (innbygning), har fungert glimrende frem til nå. Bruker du varmluften og er det kjekt sammen med mikro?
   #3
 567     bare ett av gangen, helst     0
Litt gammel tråd, men kan heller kapre denne enn en førkrigstråd ...

Hva i all verden er forskjell på (I) kombiovn, (II) mikrobølgeovn med grill og varmluft, og (III) ovn med mikrobølgefunksjon?

Jeg skjønner at noe på tjue liter er mer tilbøyelig til å bli omtalt som "mikrobølgeovn", og noe på 67 liter er mer tilbøyelig til å bli kalt for "komfyr", men er det ellers egentlig noen forskjell?
   #4
 6,009     Finnmark     0
Litt gammel tråd, men kan heller kapre denne enn en førkrigstråd ...

Hva i all verden er forskjell på (I) kombiovn, (II) mikrobølgeovn med grill og varmluft, og (III) ovn med mikrobølgefunksjon?

Jeg skjønner at noe på tjue liter er mer tilbøyelig til å bli omtalt som "mikrobølgeovn", og noe på 67 liter er mer tilbøyelig til å bli kalt for "komfyr", men er det ellers egentlig noen forskjell?

Vet ikke så mye om forskjellige ovner men :
Vi har whirlpools mikroer med crisp(steke) funksjon.... Vi flyttet en gammel mikro (også crisp) til Murmansk og kjøpte en som også har dampkoke funksjon.
Vel, vi bruker mikro mye men dampkoke er bortkastet.....tar mer tid enn normalt......
Crisp funksjon:
Vi tiner og varmer...... Men det geniale er crisp(steke) funksjonen: hjemlagd frossen pizza er som nystekt, 6 min crisp. Frossen grandiosa 12min. Koke potet i dampkoke plastikk med vann i bunnen, 10 min (mikro bare skrudd på 10min helt vanlig).

Anbefaler whirlpool gt285.... Vi kjøpte whirlpool jc216wh og bruker den akkurat som gt285(mer funksjoner brukes ikke).....
Signatur
   #6
 6,009     Finnmark     0
flyttet en gammel mikro (også crisp) til Murmansk


Er "Murmansk" det lokale begrepet for elreturcontainer'n? Shocked

Ikke helt det samme,  konas søster med familie har to leiligheter i Murmansk..
...... Så vi flytter litt ting dit også 😀 
Signatur