1,399    0    0  

Byggeboligpartner

 1,431     Oslo     0
Vi har fått en ny brukergruppe på ByggeBolig: Byggeboligpartner. Hensikten er delvis å verifisere at en bruker faktisk er den bedriften den utgir seg for å være. I tillegg vil vi synliggjøre de som muliggjør drift og videreutvikling av ByggeBolig gjennom annonsepartnerskap. At de deler kunnskap og bidrar i diskusjoner synes vi er svært positivt - de har ofte meget høy kunnskap innen sine fagområder.

Beskrivelsen av denne brukertypen er:
"Disse medlemmene er verifiserte bedrifter. Bedriftene som står bak profilene annononserer og bidrar i diskusjoner på byggebolig.no. Bedriftene står ellers ansvarlig for betydningen av sine bidrag og følger forumereglene på linje med alle andre."

Felles for våre annonsepartnere er at de er aktører i byggenæringen. De bidrar til å holde relevansen på forumet høy. Annonsene vises som bannere (mest for gjester) og i Leverandørguiden.

Så langt (i dag) har IEC-HUS, Monter Selvbyggerservice, Light-up og Enova Svarer fått denne brukerkategorien. Det finnes mange flere annonsepartnere som skal få denne statusen ettersom de begynner å delta.

Til alle erfarne Byggeboligmedlemmer: Jeg er sikker på at disse brukerne vil sette pris på tips til hvordan deres deltakelse kan fungere best mulig. Vi har gitt noen råd, hvorav de viktigste er:  Vær nyttig og Ikke SPAM.

Kom gjerne med flere gode råd - direkte til den det gjelder, eller i denne tråden  :)

(Bildet under illustrerer hvordan en slik medlem fremstår)
Byggeboligpartner - Byggeboligpartner.PNG - administrator
Signatur