(trådstarter)
   #31
 96     0
Takk for det Bidda! Det føles utrolig godt!

Jeg skal oppdatere litt her med bilder innimellom. Men bildene får så utrolig mye bedre kvalitet på bloggen. Send meg epost på en PM så skal jeg sende en invitasjon til bloggen.
Signatur

   #32
 247     0
Fantastisk kult prosjekt - spennende å se når det er sluttført!

Hva slags budsjett har du på huset? om det er lov å spørre da  Wink
  (trådstarter)
   #33
 96     0
Takk! Vi gleder oss også til å se det ferdig!

Etter å ha fått anbud ser det ut til at vi havner rundt 4,5-4,7 uten tomt. Med ferdigstillelse av uteområder og litt gadgets for far i huset ender vi antagelig på 5 totalt uten tomt.
Signatur
  (trådstarter)
   #36
 96     0
Nå er vi igang! To av veggene i kjelleren er nå ferdig støpt og entrepenør vil kjøre raskt på videre for å komme opp i høyden med betongarbeidet. Vi gleder oss stort over å endelig se at det skjer noe på tomten!

Her ser dere øst og sydvegg i kjelleren som er ferdig støpt. Garasjen kommer nord for dette og platen til resten av huset til syd.

Jeg har lagt ut masse bilder på byggebloggen på villaw.blogspot.com. Jeg orker ikke å endre størrelse på alle for å legge de ut her. Send meg en PM om du vil ha tilgang til bloggen.
2010: A House Odyssey - vegger kjeller.jpg - wangas
Signatur
   #37
 295     Trondheim     0
Ojojoj, så flott hus! Deilig å være i gang! Vil gjerne følge med videre, så sender deg en PM.
Lykke til!
Signatur

  (trådstarter)
   #38
 96     0
Murerne sliter seg nå igjennom dager med 10-15 kuldegrader. De blander mørtel med varmt vann i små mengder..... Men Leca veggene til 1.etasje begynner å reise seg! (Beklager det uskarpe bildet fra iphone, bedre bilder på bloggen)

2010: A House Odyssey - IMG_0192.jpg - wangas
Signatur