11,374    13    0  

Solskjerming

 18     Tvedestrand     0
Hei. Jeg skal gjøre en del utvendig vedlikehold av boligen. Siden jeg også skal male huset så skal de gamle markisene ned for godt og ny solskjerming skal opp. Jeg ønsker noe som hindrer sollys å komme inn og selvsagt sperrer for varmen. Jeg har hatt besøk av Celsius, som kommer med et tilbud på screen. De sier at det er tilnærmet utvendige persienner når det kommer til varmehindring og er meget effektivt når det kommer til lysgjenomtregning.
Jeg lurer derfor på om det er noen her inne som selv har screen og kan komme med deres erfaring av hvordan de oppleves. spesielt med tanke på hvor mye lys og varme som stoppes. Har dere bilder fra innsiden på en solskinnsdag med screen nede så hadde det vært flott. har dere direkte kjennskap til Celsius sitt produkt Comfort Screen, så hadde det også vært veldig flott Smile Vil være sikker på at jeg kommer til å bli fornøyd før jeg bruker en del titusenlapper på dette...
Håper dere kan ta dere tid til å komme med svar!

   #2
 450     Søgne     0
Jeg valgte heller utvendige persienner, da man kan få litt utsikt og ved å vinkle lamellene passelig. Man kan og redusere innsikt til et minimum, men allikevel ha god sikt ut. Den sperrer sol og varme ute.

Wink
Signatur
   #3
 70     Bergen     0
Vi har tidligere hatt utvendige persienner, men valgte utvendig screen da vi bygde ifjor. Har ikke angret en dag - ingen innsyn, meget bra utsyn og meget effektive på å holde varmen ute. Styres med sol- og vindsensor og har fungert utmerket både sommer og vinter (montert for et drøyt år siden). Skal du hindre lysslipp med persienner må du ha de helt igjen, ergo mister du utsyn. Så screen er helt klart å foretrekke om prisen er overkommelig.

Våre to screen dekker fire store vinduer mot vest, som tilsammmen er ca 5 m brede og går fra gulv til tak.
   #5
 70     Bergen     0
Alt er relativt, men med frakt og montering betalte vi totalt kr 26 000 for to stk screen bredde 250 cm og høyde 260 cm, ink motor, sensor og fjernkontroll. Eneste tillegg var tilkobling av elektriker. Veiledende pris var ca 32 000 kr, men god pruting og mulighet for at vi kjøpte annet fra dem ga oss ovennevnte sum. Når jeg ser hva diverse har kostet ifm byggingen har i alle fall dette gitt oss "value for money" Smile
HSt
   #6
 36,582     Lillestrøm kommune     0
Bastian:Takk for at du deler informasjon med oss.

Du skriver at det sperrer for innsyn, hva slags erfaringer har du når det er lyst inne på kvelden og mørkt ute ?  Har du sett hvordan det da ser ut utenifra ?

Jeg har persienner, fra tidligere eier, på noen vinduer, men ser at hvis jeg planlegger å kjøre disse opp og ned vinterstid så er jeg litt i tvil om dette da lamellene ser ut til å fryse sammen.
  (trådstarter)
   #7
 18     Tvedestrand     0
Takk for at dere svarer:) Jeg regner med å få tilbud i løpet av denne uken og skal oppdatere dere på det når det kommer.

Bastian. Hvem er det som har levert Screen til deg/Hvilken type?

  (trådstarter)
   #8
 18     Tvedestrand     0
3 stk. Comfort                                  100 x 50              kr. 6900,-
1 stk. Comfort                                  100 x 110            kr. 2534,-
3 stk. Comfort                                  129 x 170            kr. 8433,-

7 stk. motor med fjerk.                                              Kr.13109,-
1 stk fjernk.                                                                      kr.    967,-
Montering                                                                        kr.  4000,-

Tilbudspris inkl. montering                                      kr. 35943,-

1 stk. Seleckt terrasem                425 x 300            kr. 13202,-

1 stk. motor med fjernk.                                            kr    2760,-

Montering                                                                        kr.  2500,-

Tilbudspris inkl. montering                                      kr. 18462,-


Totaltilbudspris inkl. montering                            kr. 54405,-

Tilkobling til el.nett kommer i tillegg.
   #9
 70     Bergen     0


Du skriver at det sperrer for innsyn, hva slags erfaringer har du når det er lyst inne på kvelden og mørkt ute ?  Har du sett hvordan det da ser ut utenifra ?



Når det er mørkt ute er screenen oppe, da den styres av sol- og vindsensor.... Om du må ha tildekket vinduet både dag og natt hadde jeg vurdert vinduslemmer i stedet Wink Fra spøk til alvor - slik stoffet i screenen er antar jeg de gir relativt bra skjerming også etter solnedgang.