#12
 576     Hordaland     0
mureren er ferdig å støpe gulvet. I neste uke legger han på membran og så 30 x 30 modena fliser på gulvet. På veggene blir det hvite flisemønstrete våtromspanel untatt i hjørnet der hjørnebadekaret skal stå hvor det blir 2 plater med blomster dekor. Platene skal en byggmester montere. Blir uansett lunt å gå på fliser når man har varmekabler. Belegg kan fort bli skadet.
   #13
 940     0

Prøver å finne ut hva vi vil ha... Prismessig så er det vel best med plater?
Men, vi ønsker ikke dusjkabinett, vil ha dusjdører..
Egner seg vel best med fliser da? Eller?

Og må vi ha senket gulv for varmekabler?

Hvis du feller ned gulvet i bjelkelaget,trenger du ikke å få høy dørterskel.
Signatur
   #14
 268     Ja     0
Skal til å bygge nytt no i år. I mitt hus ville 2 bad på 13+13m2 blitt 123000,- dyrare om eg hadde gått for flis istadenfor fibo trespo. Medrekna renter over 20 år blir dette ca 250000,-.

Det er i mine auge mykje pengar spart på noko som ikkje går ut over praktisk bruksverdi av boligen.
   #15
 1,323     Østlandet     0

Jojo, vet jo at flisene ikke er vanntette, men dere skjøne hva jeg mente ;)

Tror vi heller mot plater, da det er slike Fibo Tresbo Overhalla har å kunne tilby som tilvalg.. Tenker å bare ta det tilvalget, så..

Men en ting til..
Gulvbelegg på bad.. Googler, men finner ikke mye fint.. Har DU en side og anbefale?
Tenker belegg, siden det blir 'lunere' å gå på, osv...Vi slet med det samme, synes det var overraskende dårlig utvalg hos de lokale forhandlerne i hvertfall. Enda verre ble det når vi skulle ha 3m bredde for å unngå sveiseskjøt på gulvet.

Men vi endte opp med Yoda Black fra Gerflor og er veldig fornøyd med valget i ettertid.
   #16
 21,481     Enebolig     0

Skal til å bygge nytt no i år. I mitt hus ville 2 bad på 13+13m2 blitt 123000,- dyrare om eg hadde gått for flis istadenfor fibo trespo. Medrekna renter over 20 år blir dette ca 250000,-.

Det er i mine auge mykje pengar spart på noko som ikkje går ut over praktisk bruksverdi av boligen.


Det kommer i veldig stor grad an på hva slags fliser som ligger i prisen.

   #18
 141     Egersund     0
Alloc wall and water er også godkjent til å dusje på. Eventuelt kan du plate veggene med dette, og så flise på platene igjen, bare i dusjen liksom. Vinn/vinn Smile Trenger ikke membran eller noe bakom flisene heller da, da disse er godkjent fra sintef mener jeg å huske.
   #19
 196     oslo     0
Ferdig i fjor med nytt bad, ganske stort. 5 * 4,5 meter + eget rom for toalett og vaskemaskin på 2,7 * 2,7 meter. Selv om det er betong undergulv, så ble fliser aldri vurdert. Bare tenk på alt arbeidet for å vaske fugene etter hvert? Nei, her ønsket jeg å tenke mere praktisk, så belegg ble valgt. Men valgte ett skikkelig homogent belegg fra tarkett, Dvs. gjennomgående PVC, og ikke slike med skum på baksiden og ett tynt beskyttende lag på toppen. Gulvleggeren var meget glad da ha så mitt valg, da homogene belegg er en rein fornøyelse å legge, samt når det gjelder sveising. Men dette er da ett valg som hver enkelt må ta selv, link til belegget jeg la: http://www.tarkett-commercial.com/floors/site/no-no/topic/compact_vinyl_homogeneous/product/1440/product.asp

Ett annet tips er flerfarget sveisetråd, som gir en finere skjøt.