HSt
   #11
 36,883     Lillestrøm kommune     0
Naboens terassedører havnet i Trøndelag og hører de fortsatt er i bruk, hvis en har en godt beskyttet plass så går det godt an å bruke Finn.no til å få en terassedør slik jeg skal gjenbruke vår

Samme sted som fikk dørene har spiraltrapp fra Finn.no til 4k den ble også med nordover på tilhenger en gang.

   #12
 1,177     Rogaland     0
Vi sender ned brukte t-skjorter til asia, der sitter de og river de opp for hånd, til passende fille stykker og shippes tilbake og selges til diverse bedrifter i EU.

Og hva når mennesker også blir en vare?

https://www.youtube.com/watch?v=eQXHc-tJMXM
Signatur
   #13
 5,432     Akershus     0
Har opp gjenom årene vært stamgjest hos Finn.no og forgjengeren, aftentorget i Aftenposte. Har stort sett brukt gjenbruksmaterialer/møbler/kjøkkeninnredning og bygget hytte av riktignok nye materiale, men second hand. Gjemmer på nær sagt hvert minste avkapp, vet jeg får bruk for det i en eller annen anledning, som avstiver stillas, til vedoppbevaring sammen med paller som underlag/vegger, diverse støtter m.m.

Var på kildesorteringsstasjonen forleden, gråt nesten når jeg ser folk kaster fine rester etter diverse byggaktivitet, lange fine panelbord uten minste lyte m.m. Folk har så striglete hjem at det ikke er plass til å oppbevare slike rester, man kaster og kjøper heller nytt når den tid kommer. Ikke snakk om at slikt blir sortert når alt dumpes i samme konteiner som annet rask med spiker og annet. Det går nok direkte til forbrenning.

Mye møbler fra IKEA også som er bare dritt og tåler ingenting. Virker som det er få som verdsetter møbler av god kvalitet, f.eks. et møbel i solid tre.


Det er ikke min erfaring. Min beste stol er fra IKEA, Poëng lenestol i laminert bøk, med skammel. Fjærende med nydelig komfort. Stolen koster under kr.1000,- mens tilsvarende hos konkurrenter det mangedobbelte. Kjøkkeninnredning fra IKEA er også god kvalitet, bortsett fra noen hvite serier som gulner litt i fargen. Materialstyrken er grei.
jaf
   #14
 6,379     tromsø     0
Kjøkken på finn. Det er nesten 5000 annonser på kjøkken. Kjøper gjerne litt nytt, som benkeplate for å pynte innredning. Ingen ser det er brukt.
   #15
 628     Bergen     0
Etterhvert som jeg har pusset opp rom for rom, har jeg kjøpt /fått heltre furudører, som jeg har malt og gitt nye beslag. Omtrent like fin som nye, og jeg innbiller meg at de er mer solide enn billigste standard nye dører.
Fordel: - Selvvalgt farge
- Kjekt putlearbeid

Ulempe: - Dørbladene er langt fra alltid rette.
- Noen ganger må karmen demonteres og snues, med diverse C-momenter.
   #16
 625     0
Vi totalrenoverte nylig 50 m2 innvendig.
Badekar fra det gamle badet ble gitt bort på Finn.no. Han kom sågar tilbake noen dager senere for å hente blandebatteriet etter at rørlegger hadde frikoblet dette.
Selv gjenbrukte jeg alle gamle furudører, alle vindusforinger og alle innvendige vinduslister. Dette både fordi jeg ønsker å gjenbruke + at vi ønsket å videreføre en "rustikk stil". En gammel dør ble bygget om til skyvedør.
I tillegg gjenbrukte jeg Glava samt stenderverk til innvendige vegger (Glavaen var selvfølgelig fri for mus).
jaf
   #17
 6,379     tromsø     0
Alle vinduer på huset er enten feil bestillinger eller vindu fra finn. De er 5-7 år gamle. De Orginale var fra 1980 ? et fra 1960. Umulig å se. Liker at en renovering koster for eksempel 60-70 000,- og ikke de 10 doble..

   #18
 5,432     Akershus     1
Fikk gratis mot demontering et flott profilert eikekjøkken. Etter rengjøring kan det knapt sees at det er brukt. Alle vinduene på hytta er koblet, kjøpt brukt i 1986. De var noe slitt allerede da og etterhvert ikke så pene etter dagens standard, så har fornyet med ny bruktrunde, nydelige fabrikkmalte smårutede vinduer med høy kvalitet. Brukt kun få år av forrige eier. Ingen bruksmerker. Godt under halv pris.

Kjøpte Brünnerpeis med giljotindør, montert men ubrukt. Huset skiftet eier, ny eier ville ikke ha peisen, må innrømme at jeg heller ikke syntes omrammingen var pen, ble avertert til kr. 5000,-. Jeg sendte melding og fortalte at jeg gjerne ville kjøpe peisen, men advarte samtidig eier om at dette var en meget kostbar peis til så lav pris. Liker ikke å lure folk. Fikk tilslaget. Nypris for samme er ca kr. 50.000,- .
   #19
 1,177     Rogaland     0
Kjøkken på finn. Det er nesten 5000 annonser på kjøkken. Kjøper gjerne litt nytt, som benkeplate for å pynte innredning. Ingen ser det er brukt.

Ja kjøkkenskap blir også fin fin garasje/verksted innredning som ellers koster 40000-60000,-
Signatur