#11
 358     Stavanger     0

hvor mye kan du bygge i høyden da?  vil du ha en folie basert greier?  bygger da 7mm totalt kanskje.

ellers så finnes det selvregulerende kabel, som er mye bedre (rolls royce varmekabel).  t2 fra raychen.  denne legges i noen isoporplater med aluminiumsspor i, som fordeler varmen meget bra. 

ellers så er det jo vanlig vk med  flytavretting,  men da bygger det fort litt mere.


det fine med raychen kabelen er at den regulerer seg etter tildekking.  elflex folien kan fort bli litt varm under ei gulvmatte f.eks.

spør elektrikeren din så får du nok et tilbud.  men vær forberedt på at det blir noen kr.  du kan jo evt gjøre klart da vettu,  legge ut platene osv. ; )


Ver obs på at denne T2 kabelen er ikke så selvregulerende som folk tror. Har den samme i kjellerstuen og der sprakk jammen parketten.

   #12
 336     Northwest     0

Hei igjen

Takker for engasjementet. Hva er forskjell på TKXP og T2? Vi skal ha ca 65M2 i samme rom. Noen som vet hva det koster med disse produktene?

TKXP er en "vanlig" varmekabel, mekanisk solid og lett å legge med blykappe. Hvis en skal støpe ned kabelen er det den man bør gå for. Veldig lav feilprosent og lang forventet levetid.

T2 er selvregulerende så innenfor et område regulerer den seg selv, et fint produkt til renovering. Forventet levetid er ikke 50 år for denne kabelen.

Pris vet jeg ingenting om men TKXP er i utgangspunktet rimeligere. Folk flest bør jo uansett hente inn pris fra elektriker. Når det er sagt så er selv de såkalte rimelige onlinegrossistene som selger til gud og hvermann svinaktig dyre på mange produkter inkludert TKXP, sist jeg handlet den kabelen fikk jeg 83% rabatt på veiledende katalogpris.
   #13
 358     Stavanger     0
Dette er tilbudet jeg fikk på T2 kabelen:

Pristilbud;
Komplett installasjon av T2-reflecta plater på 14m2 og ca 90 meter T2-rød varmekabel samt elektronisk dobbeltermostat type Micro Matic MTD2.
Tilkobles allerede installert røranlegg/boks med ledninger samt jordfeilaotomat.
Pris kr. 13.500,- eks mva.