#11
 308     Trondheim     0

Har ikke inngått noen kontrakt ennå. Jeg holder på med beskrivelse og romskjema nå. Håper å sende ut i august. Hvem brukte dere på huset deres på Byåsen?


Vi brukte Per Grendstad AS. De sørget for alle underleveranser, bortsett fra mindre ting som vi ordnet selv. Det dukker alltid opp noe man ikke har tenkt på.

   #12
 194     Trondheim     0


Så når jeg ser på deres prosjekt blir jeg imponert om dere klarer å komme under 4 mill som ønsket. Blir spennende å følge med! Lykke til!

Har tro på at vi klarer det til rundt 4. Vi kjører ikke 250k-kjøkken, borehull, flisvegger på bad. For dere utgjør jo det nesten en halv mill... Vi velger bl.a. gipsvegger på bad minus våtsone. Jeg gjør papirmølla selv og har tenkt å kjøpe inn grunnarbeider, råbygg, lås og beslag og muligens parkett og tepper selv. Men time will show ....
Hvor er huset?

Har sendt deg en PM. Men det er riktig at vi har brukt endel penger på kjøkken, fliser, dusjvekker og parkett mm. av god kvalitet. Jeg synes det har vært vanskelig å alltid skal velge det rimeligste av alt. Det merket jeg fort at jeg ikke var fornøyd med. Men så har jeg en tendens til å alltid falle for det som er dyrest. Men det har også noe med den siste finishen som skiller dyrt og billig. (ikke alltid da det må sies)
Også kan du sikkert spare mye på å handle inn selv og egeninnsats. Det har ikke vi anledning til tidsmessig. Herregud kor deilig det er at noen andre gjør det for deg! Om en f.eks handler parkett selv så skal det også hentes og fraktes, må kanskje leie bil/henger, det skal bæres inn og koordineres med alle de andre fagene osv. Å bygge hus er myyye jobb det er helt sikkert!
   #13
 22     Trondheim     0
Vi har kommet et godt stykke på vei.. har fått igangsettings tillatelse fra kommunen og dato for oppstart er 15.9..
Vi har inngått kontrakt med Block Watne og skal bygge hus som heter Lykkebo 3. Har gjort noen forandringer innvendig. Block Watne har ansvar for alt tre arbied over støpt plate.

Egeninnsats er alt innvendig av maling, flislegging, gulv legging osv. Firma for grunnarbeid har vi også skaffet selv.
Gru gleder meg til å begynne.


  (trådstarter)
   #14
 295     Trondheim     0
Hvor skal dere bygge da, tulleberta?
Jeg hugget de første trærne på tomta i går. Blir mange kvelder med motorsaga nå på sensommeren.
Signatur
   #15
 10     Trondheim     0
Skal igang med bygging i Trondheim etterhvert. Har overtatt tomta og er i gang med arkitekt.
Utover det er det meste uklart  :)
  (trådstarter)
   #16
 295     Trondheim     0

Skal igang med bygging i Trondheim etterhvert. Har overtatt tomta og er i gang med arkitekt.
Utover det er det meste uklart   :)Spennende prosess! Lykke til!
Hvor skal du bygge? Egeninnsats?
Signatur
   #17
 10     Trondheim     0
Tomta ligger på Møllenberg, rett nedenfor Festningsparken.

Er litt usikker på det der med egeninnsats. Har iallefall 9 tommeltotter, men har bra med kompetanse på kontrakter, innkjøp og ledelse av leverandører.

Kunne godt tenkt meg å tatt deler av prosjektledelsen selv, men tror det kan skorte på tida. Så egeninnsatsen blir nok i anbuds- og evalueringsfasen. Har også litt erfaring med å gå befaringer på større byggeprosjekt og behandling av flikk og mangler på slike. Så om jeg ikke kan bygge noe selv, så kan jeg iallefall ettergå andres arbeid til en viss grad..

Så forresten prosjektet ditt i en annen tråd her og må si det virker utrolig spennende, skal bli gøy å følge fremdriften og se hvilke valg dere vil ta fremover.

   #18
 22     Trondheim     0

Hvor skal dere bygge da, tulleberta?
Jeg hugget de første trærne på tomta i går. Blir mange kvelder med motorsaga nå på sensommeren.


Vi skal bygge på Leinstrand. Egentlig feil side av byen, men ganske mye dyrere med tomt rundt omkring der vi bor nå enn på Leinstrand så derfor blir vi bønder etterhvert ;)

Lykke til med trehugging.. Heldigvis slipper vi å rydde på tomta Smile
  (trådstarter)
   #19
 295     Trondheim     0
Leinstrand er fint da. Landlig, men nære byen.
Lykke til! Går alt etter planen, starter vi også bygging før jul. Har du noen mini byggeblogg?
Signatur
   #20
 22     Trondheim     0
Joda det er fint på Leinstrand. Gleder meg til å sette i gang.
har ikke mini bygge blogg enda, men skal til å lage en..