443    3    1  

Hvilken fugemasse?

 875     Østfold     0
Driver å legger wall 2 paint plater på vegger og takbord i taket inkludert lister over alt som er ferdigmalte hvite. I tillegg skal nytt kjøkken monteres. Sistnevnte gjøres av fagfolk. 

Det jeg lirer på er hva man skal velge av fugemasse når man skal feks. Fuge litt skjøter i tak (ferdimalte hvite takbord i mdf) evt. Småskader i wall 2 paint veggplatene samt fuging for å skjule sprekker etc i skjøter og lignende. 

Jeg vet at silikon ikke er best egnet for dette, men skal jeg velge akryl, byggfugemasse, Tec7 etc? 

Mener å ha lest at akrylfugemassen blir hard og kan lett sprekke opp og evt. Gulne, mens byggfugemassen er mer elastisk og en bedre allrounder. 

Hva skal man velge til oppgavene jeg nevner over og hvorfor?
Signatur

  (trådstarter)
   #1
 875     Østfold     0
Lurer på om Bostik Power Flex Bomull er en god allrounder? Taket er ferdigmalt med fargen Hvit Bomull. Listene er hvite da...
Signatur
   #2
 399     0
Silikon må du ikke finne på å bruke, den kan ikke overmales.

Du får det aldri fint om du prøver å tette walls2paint plater med akryl. Litt usikker på om det er MDF med panellook du har i tak, da kan akryl bli OK. Bostik sin er ok, Casco og Tek7 også. Om du ikke har spesifikt gått inn for å kjøpe klassisk hvite lister, er listene dine også Bomull (S0502-Y).
  (trådstarter)
   #3
 875     Østfold     1
Er klar over forskjellen på Silikon og Akryl. Det jeg ikke vet helt forskjellen på i praksis er forskjellene på alle Akryl, Byggfugemasse etc. Er jo et hav og velge mellom. Tec7 er jo en god allrounder, men denne er vel helt hvit? Samt at den koster en del mer...

Signatur