#141
 14     0

Når renta stiger og vi går inn i dårlige økonomiske tider (det tror jeg ikke man trenger være spåmann for å prediktere) vil det første som mister markedsandel være luksusartikler og alle "kjekt å ha"-ting.


Vel, jeg tror det du skriver om at "downlights er på vei ut" og at "automatisering og elektriske duppeditter er på vei ut" er HELT feil!

Downlights er til tider MEGET praktisk av både design og funksjonshensyn - dette handler IKKE om unødig luksus. LED downlights er også meget miljøvennlig.

Har lest flere av dine tråder de siste dagene  ???

Litt for mye rakking ned på andres løsninger, valg og omtanke for miljøet.
Slike som deg ødelegger for miljøsaken - det er i hvertfall sikkert sette med mine øyne.

   #142
 21,481     Enebolig     0
Gud bedre om man bytter ut downlight med spotskinner. Skinner er nødløsning.

Jeg kan hvertfall si at elektriske duppeditter ikke forsvinner. På jobb øker det jevnt. Først er det de såkalt "rike" som velger litt fancye løsninger, et par år etter følger resten. Finner man kjøkkeninnredning som ikke er klargjort for belysning i skap lenger?
   #143
 189     0
Slår et slag for gode gammeldagse lysrør på kjøkkenet!  Woopee, deilig bra lys.  Miljøvennlig og!  Har en trespots "måne" i taket, med tre 11W sparepærer når vi flomlysingsstadiet. 

Ellers, jeg så en blogg forleden der hele huset var malt hvitt.  Da mener jeg til nivå av snøblindhet.  Husker dere Mr. Bean, da han teipa alt av kantlister og eksploderte en malingsboks i rommet?  Ja, slik var dette.  Jeg hadde helt patologisk fått en trang til å gå i orange genser om jeg kom dit.  Jeg spår at å akkurat det å ha alt i innredningen i en eneste farge - det blir ganske kjapt UT. 
taz
   #144
 3,840     Haugesund     0

Slår et slag for gode gammeldagse lysrør på kjøkkenet!  Woopee, deilig bra lys.  Miljøvennlig og! 


Så det er derfor anviseren på bossplassen står å skriker til ungene, "at han skal springe etter dem til de drukner i sin egen fotsvette", når han aner noen vil knuse disse miljøvennlige rørene  ;)

Trodde det var fordi det er spesialavfall jeg, jaja, så mye visste jeg om miljøvern  Grin
Signatur
   #145
 189     0
Shocked Selvfølgelig setter man dem tilbake i de nye pappbeholderne og resirkulerer.  Hver gang.  Som man gjør med vanlige sparepærer.  Er ikke det åpenbart for alle  :-\
taz
   #146
 3,840     Haugesund     0

Er ikke det åpenbart for alle  :-\


Joda, men litt skjult i den lå det at de er ikke miljøvennlige, de er bare energivennlige.  Wink
Signatur
   #147
 22,342     Akershus     0

Som man gjør med vanlige sparepærer.  Er ikke det åpenbart for alle  :-\
Et aber med forbudet mot vanlige lyspærer er bruken av sparepærene. De havner sammen med kvikksølvbatteriene og mobiltelefonene i søppelkassen. Det er bare et fåtall av disse produktene som blir samlet inn til gjenvinning. Folk gir f##n i avfalshåndtering.

   #148
 189     0
Ja det er et poeng hans, at det er jo ikke vits å bruke sparepærer om man ikke resirkulerer dem!  Det er oppsamlingsstasjoner på de fleste butikkene. 
   #149
 16     Moss     0
Vi har bestilt oss en bokhylle-seksjon i såpebehandlet eik (fra Hammel).

Hun første jeg snakket med i butikken sa at det var ingen som kjøpte det byggesystemet i eik, bare i kirsebær og lyse farger.

Fikk nærmest inntrykk av at jeg var rar som ville ha dette.
Men butikkene bugner jo av andre ting i oljet eik, og også andre typer seksjoner i eik.

Så jeg trodde eik var populært jeg??
Eik er med andre ord på vei ut??
   #150
 52     Lillehammer     0

UT: Oljefyr i kjelleren.  >:(

INN: Vannbåren varme + Eneribrønn + Vann-Vann Varmepumpe.  ;D