1,619    2    0  

Kjøpe sliten leilighet og pusse opp. Pris?

 1     0
Hei,

Vi er et par som tenker å kjøpe leilighet i Oslo. Her om dagen var vi på visning på en noe sliten leilighet på 70 m2. Den har god planløsning og OK bad, men det trengs å slipe og lakke alle gulv, nytt kjøkken inkl elektrikerarbeid, fjerning av tapet og sparkling og maling av alle vegger og tak i samtlige rom. Hva antar dere at dette vil komme på? Vet at det er vanskelig å anslå pris, men hadde vært fint med noen kvalifiserte gjetninger. Vi vil nok bruke fagfolk til det meste og satse på normal god standard.

HSt
   #1
 36,882     Lillestrøm kommune     0
Skal du bo her i lang tid så gjør det jo ikke så mye om du har betalt mer enn du får igjen, men jeg vil ikke tro at du med innleie av hjelp til alle disse prosjektene kan få igjen for dette ved et salg i den nærmeste fremtid.
   #2
 264     0
Spørs jo hva du har tenkt å gjøre selv.
Elektrikere i oslo er ganske dyre, så det er nok her mesteparten av pengene vil gå.

Men hvis du har planer om å gjøre det du har lov til selv, som f.eks nye gulv, vegger, tak etc, så er det utrolig hvor langt du kommer med 100.000 :)

Et råd om du skal pusse opp og bo der samtidig:
Hold møbler til et absolutt minimum. Du tror kanskje det går greit å flytte litt bord, kommoder osv rundt, men det er ikke det.
Det er rene helvete. Klar deg med et absolutt minimum, gjerne enda mindre. Da blir jobben tusen ganger enklere.
Ta det fra en som har bodd i et oppussingsobjekt i over et år.
Lykke til!