819    5    0  

Kledning Møre Royal

 1     0
Fant en gammel tråd her Tråd om kledning - Møre Royal Starter en ny da denne var fra 2011.. Er det noen som har noen som har noen nyere priseksempler... Hva vil det feks koste ca nå i 2016 med møre royal på 2 etg hus med grunnflate på 85.. Noen som har eksempler?

   #2
 69     Ålesund     0
Følger gjerne denne, og slenger med et spørsmål til: noen som vet hvor en kan se hvordan de forskjellige fargene ser ut etter en stund/over tid?
   #3
 45     0
Hei.

Det er jo avhengig av hvilken profil du velger. Men i underkant av 300 kroner per m2 bør man regne med, avhengig av hvilke rabatter du får.
   #4
 350     Viken     0
Kjøpte 7" brun i fjor vår. Butikken var nok litt grei med meg men tror ikke det var så langt over 200kr m2. Var i hvertfall aldrig no tvil om hva vi skulle gå for.

Lysner fortere en jeg hadde håpet, hvertfall på sørsia.

John L
Signatur
   #5
 45     0
Har lagt Kebony på garasjen i sommer. Svanemerket og greier. Fikk meget gode rabatter gjennom byggmester som har konto hos Monter. Jeg har vært på Monter fire ganger i etterkant for å skaffe meg litt 2x4 og 2x2, pluss litt annet rask. Kebony er dyrere, men også verdt å sjekke prisen på. Listepris er det dobbelt så dyrt.