#21
 7,686     Bærum     0
Be snekkeren rette det opp. Man skal ikke finne seg i at håndverkere ikke gjør jobben riktig fordi de ikke gidder. Har møtt nok av denne holdningen.  >Sad

   #22
 9,677     Kysten     0
Han snekkeren ville jeg fulgt med på andre ting også. Det ser ut som en terrasse du har på ene bilde. Litt vanskelig å se, men for meg ser det ut for å være dårlig isolert inn i bjelkelaget. Du kan sjekke det. Isolasjonen skal ikke være trykket sammen den skal ligge litt løst men samtidig fylle absolutt hele hulrommet.
   #23
 1,570     Sunnmøre     0
håper no den isolasjonen der er ei slags midlertidig løsning, viktig at isolasjonen i bjelkelag mot yttervegg står på høgkant.
Kordan har han tenkt det med vindtetting der?
Signatur
   #24
 9,677     Kysten     1
Vindtettingen tenkte jeg også på. Her må han lage spikerslag og klemme plate evt duk mot og fuge og evt klemme mot bjelken og spongulvet. Det ser ut for at sponen går uavbrutt fra innsiden og ut på terrassen, om det er terrasse da. Er det beboelserom over så er det jo greit.

Men den isolasjonen ser ut til å være grytet inni.
   #25
 288     Ski     0

Hvis du ikke har overligger det kommer luft under ser dette ut som en dårlig løsning. Er snekkeren din faglært?


Har det ikke i "all tid" vært luset mellom underliggerne nederst og øverst for å slipe at mus blant annet går inn under. Blir ikke luftingen redusert tilsvarende av lusing ?.
   #26
 5,188     Østlandet     0
Nå brukes museband.
Signatur
   #27
 5,337     Tromsø     0
Jo, lusing reduserer luftinga, derfor er det bedre å montere musebånd som (i teorien) slipper gjennom luft men ikke mus.

Min far fant for få år siden ut at at han skulle luse under kledninga på hytta. For å holde musene ute, selv om det aldri har vært mus i den hytta. Sist sommer så jeg at noen av panelbordene hadde begynt å krølle seg...
Signatur

   #28
 250     Haugesund     0
Den isolasjonen som visses på bilde 1. Og det nevnes tidligere med vindtetting. Dette bør du være veldig ops på. Ta bilder og før han kler igjen. Det er mye lettere og få utført dette område skikkelig tidligere i byggeprosesen. Gips og skum / gips og vindtetting nr2 der + fuge.

Slike plasser som det kan bli forferdelig feil på.
  (trådstarter)
   #29
 47     Lillestrøm     0
Hei! Isolasjon som det fremgår av bilder er kun en midlertidig løsning.

Nå blir det lektet ut ekstra og lufting skal bli god.

Sitat snekker; det er anbefalt med sløyfer men intet krav.

Vet ikke om det er løgn men hvis det er sant er det fint han stiller sterke krav til egne arbeider :-\
   #30
 250     Haugesund     0
Høres ut som en dårlig unskyldning etter min mening. Det tar ikke mange timer ekstra og slå på loddrette lekter først forså sette vannrette på til stående.
Og luftingen blir mye mer effektiv. Med slik løsning som de hadde gjort først så vil jo luften stå veldig stille hele tiden.