3,576    3    0  

Mure rett på fugeskum?

 8     Oslo     0
Har satt inn nye kjellervinduer og brukt Casco AllSeason fukgeskum mellom vinduskarm og mur. Men hva er neste skritt utvendig? Er det greit å mure rett på fugeskummet for å få en pen avslutning av veggen helt inn til vinduskarmen? Er mellom 2 - 4 cm med skum. Fester mur seg i fugeskum. Står ingenting om dette på Casco sine sider.

   #1
 288     Ski     0
Er akkurat iferd med å gjøre tilsvarende jobb selv. Planlegger og mure rett på fugeskummet, i tillegg blir det jo feste mot selve betong/leca veggen på siden også, siden mitt vindu er trukket noen cm. inn i veggen (sett utenfra). Det som er litt viktig når du murer slikt er og bruke ganske tørr blanding, ellers vil du ikke klare å få dette til å henge fast. Forøvrig har jeg litt større åpninger enn du har på sidene, så jeg tror jeg må gjøre dette i flere omganger.
  (trådstarter)
   #2
 8     Oslo     0
Fint. Takk for tips.
Jeg har også trukket inn vinde ca 5 cm (veldig tykk gamel betonvegg) Da skjærer jeg bort skummet litt innenfor vinduskarmen (0.5 cm) og pusser rett oppå dette og vidre ut i vinduskarm, og legger vannbrett nede. Tror det blir penest uten å liste mot mur.