4,458    10    0  

ny nabo!

 3     paradis     0
Hei!
jeg har en ny nabo av polsk oprinnelse.
de har bygget et hus som ser ut fra polen og er farget etter polen noe hele nabolaget ikke er helt fornød med... fagen er blitt endret men noe som bekymrer meg er at huset ikke er bygge etter norsk standard noe som kan senke verdien på mitt hus. er det noe jeg kan gjøre får å tvinge igjennom en kontroll som vil sikkre at standaren er etter norske normer!

jeg har ikke noe mot polakker. kjenner mange som er supre mennesker men det er kjent at de ikke alltid vet hva de driver med i norge!

   #2
 2,413     Ønsker ikke besøk av deg     0
Du får flytte til et finere strøk da vettu  ;D

Er jo blitt rene gettoen på Paradis.
  (trådstarter)
   #3
 3     paradis     0
vetilasjon, issolering, drenering, sjenerell oppbygging. drenering er en ting som kan bli et problem for oss hvis det ikke er gjort riktig!
   #4
 5,416     Langhus     0
Siden huset tydligvis er påbegynnt risikerer du å stoppe byggeprosessen (og alle polakker rømmer hjem).
Jeg tror et halvferdig "spøkelseshus" er værre for prisen på din bolig enn et ferdig hus hvor ny eier river seg i håret.

Drenering blir nok ikke ditt problem, men overvann kan bli det
Signatur
   #5
 7,686     Bærum     0
Heisan, Montebello.

Sniken har vel ikke satt opp et ferdighus også? Nå synes jeg ting går for langt her i landet ::)
   #6
 2,264     0
Desto dårligere naboens ventilasjon er, desto mindre lukter dere han.
Desto dårligere isolasjon han har, desto mer varmer han lufta rundt dere.

Ventilasjon og isolasjon er jo ikke akkurat faktorer som påvirker dere på noesomhelst måte.
  (trådstarter)
   #7
 3     paradis     0
takker for mange bra svar... nei det er ikek ferdighus... det er bygget helt fra bunnen. en tynn grunnplate med siporex Grin skal bli morro å se hvordan dette blir :D  huset er 13 meter høyt med en grundflate på 70 kvm... ser ut som en liten skyskraper

HBS
   #9
 190     Akershus     0
Er det ingen reguleringsplan der dere bor? Her er det krav til både takvinkel og mønehøyde. Farge har kommunen også lyst til å bestemme over på deler av bebyggelsen...
   #10
 992     Østlandet     0
Hvis naboen bygger nytt hus har vel du fått et nabovarsel med tegninger? i.e. kommunen har godkjent at det bygges etter norm. Regner med du også har fått info om en ansvarlig søker du kan ta opp evt miljøproblemer med i byggefasen. Og det skal jo også kontrolleres før innflytting at huset er i orden. Med dagens lovverk tror jeg ikke du bør bekymre deg for standarden i nye hus.

Har du ikke fått nabovarsel, kan det tenkes at kommunen ikke vet om bygget... Det er kanskje sannsynlig i dette tilfellet? Det er jo ikke alle land som krever søknad til myndighetene for å sette opp et hus.

Forøvrig - hvilke mennesker som bor på nabotomten, hvilken mat de spiser og hvilket språk de roper "middag!" på til ungene, verken kan eller bør du søke å påvirke. Liker du ikke naboene får du flytte, det kan du derimot påvirke helt selv.