(trådstarter)
   #43
 576     Hordaland     0
Har nå fått et tilbud fra en byggmester på 700k for alt der taket heves osv. er med isolering av tak og panel pluss plating av knevegger. er med riving. Isolering og innervegger av tilbygget er ikke med i prisen. høres det mye eller ok ut? Er det en rimeligere løsning å la taket være(bare skifte undertak og det) og bare bygge ut i 1etg? Noe lignende av det jeg la ut skisse av her.
   #44
 5,111     Sørnorge     0
Hvis jeg forsto deg rett, så er det altså isolasjon av eksisterende vegger, bortsett fra vegger i eksisterende tilbygg. Ny utvendig panel på alle vegger. Ikke noe nytt tilbygg. Nytt tak som er høyere enn det eksisterende taket.
Hvis jeg tolket det riktig, ligner det på et prosjekt jeg grubler på, og grovbudsjettet er på 800 med mye egeninsats. Huset jeg planlegger å leke med er 13x8m. Ut av det virker det som du har fått en god pris.
   #45
 5,725     0
Tilbygg i samme bredde som det tilbygget som er der (som da rives?) slik eg oppfatter det som da blir grunnmur det nye huset.
Ingen ark i nye taket? Får ein del betre utnyttelse av arealet oppe med ei eller 2 arker.
Er det ny taktekking på tak eller gjenbruk av skiferen som er priset?
Type undertak? Forenklet, gåbart eller kva?
Kor mykje isolasjon i tak?
Mange punkter som har mykje å seie for prisen.


Er det Osterøy på andre sida av fjorden?
   #47
 5,725     0
Du har rett, det vart nett selt eit gardsbruk der, ser ut som dette.
Eg trur jaggu meg meglarane ikkje gidder å reise ut til huset ein gang, de tar bildene rett fra Google Street View.

  (trådstarter)
   #48
 576     Hordaland     0
Hei. Har nettop kommet hjem fra jobb. Prisen er med utbyggingen på ca 37m2. da blir huset kvadratisk og ca 3-4m lengre i 1etg og huset blir ca 1m bredere siden taket stikker mere ut siden mønet flyttes og taket heves. Skaråtaket i 2etg blir isolert med glava og lagt på med panel, knevegger blir platet med spon. De har beregnet prisen med nytt dekra tak. utbyggingen i 1etg blir kledd igjen utvendig men ikke innvendig. Hele baksiden av huset der det blir bredere får ny vegg og bæring med ringmur. Det er det de har beregnet prisen fra. men har bare kommet med en pris uten å ha vært ved huset og sett. men han sa at de hadde renovert gamle vestlandshus tidligereog visste hva som måtte til. Blir spennende det her og se hva vi finner ut Smile Er på fotlandsvåg ja Wink 2 småbruk som er solgt der nylig. Er ørret i vannet Smile Hvis taket er i god stand så blir vel det billigste å bare skifte undertak og det og bygge ark pluss utvide 1etg.
   #49
 9,677     Kysten     0
Skal du heve taket og bygge huset breiere må du inn med nye takstoler. Du må vel regne inn grunnarbeider og ringmur i tillegg på prisen du har fått?

Det ser ut som det er stor ørret i vannet der ja, kjørte forbi for noen uker siden Smile
  (trådstarter)
   #50
 576     Hordaland     0
Er litt usikker på om ringmur og det er med i prisen ??? Blir å rive taket innvendig og se hvordan tilstanden på bjelkelaget osv er og hvis det er bra så blir det sikkert rimeligere å bare bygge ut i 1etg og ark i 2etg. Er du der ute fra? Ble helt betatt av plassen. flott område Smile