1,237    4    0  

Oppussingshjelp

 3     0
Hei!
Vi leier en leilighet, som jeg ikke har lyst til å flytte fra (god beliggenhet ++). Per nå er leiligheten en toroms, men i første etasje hvor man kommer inn er det en bod. Denne har vindu og kan brukes til soverom. Dette har jeg veldig lyst til å gjøre, ettersom det betyr at jeg kan ha gjesterom (/barnerom når den tid kommer).

Sånn jeg forstår det etter å ha googlet, er det OSB-plater på veggene. Kan jeg male rett på disse? Eventuelt legge tapet over? Går det an? Vet ikke om det finnes noen regler/hva som er anbefalt. Og synes det var vanskelig å finne ut. Er det noen som vet?


Lurer også på om noen har tips til kjøkkenøy. Burde jeg lage selv? Eller bare kjøpe et ferdig skap jeg kan sette hjul på (må kunne flytte den)?

Hadde blitt veldig glad om noen kunne hjelpe meg med dette! Smile

   #1
 611     Bergen     0
Ja det går helt fint å male OSB plater, men det blir nok ikke veldig fint, med mindre du ønsker en røff stil.
Du kan jo ta et bilde så kan vi bekrefte om det er osb eller ikke.
For å få det litt finere så kan du montere smartpanel direkte på platene.. men hvis det er en bod så kan det jo være den ikke er isolert også.

Når det gjelder øyen så kommer det veldig ann på hvor handy du er. Det letteste og fineste blir nok å kjøpe en hvis du ikke har så mye erfaring.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 3     0
Glemte å ta bilde, men de ser slik ut. Oppussingshjelp - Skjermbilde 2016-06-15 kl. 16.21.41.png - eniesile

Så OBS-plate er jeg sikker på at det er Smile Det var ment at det skulle bli et barnerom før vi flytta inn, så det er nok isolert. Men jeg får nesten dobbeltsjekke det.

Handy er jeg! Får se hva jeg finner på Smile

Tusen takk for svar!
  (trådstarter)
   #4
 3     0
Har også sett at det går an å få det ganske kult Smile Men har funnet et panel som skal være bra, og som koster meg rundt 600 kroner, så det ekke så gæli! (Og så er det veldig fint i grunn, og kan også males over Smile )

Igjen, tusen takk for hjelp! Nå skal bare huseier sette inn nytt vindu før jeg starter Smile