4,755    3    1  

Pris-Reisverk, Gulvdragere

 4     Elnesvågen     1
Hei

Noen som har eller kjenner til hvor en kan få kjøpt skikkelig rimelig og bra materiale til reisverk (2x4, 2x6, 2x8 etc) til forskjellige prosjekter jeg skal begynne med ? Lekter for tak og vegg samt plater er også interessant.

Mvh Dag Smile

   #1
 382     Østfold     0
Mange som bruker Gausdal Landhandleri, men jeg ser at det er litt langt :(

Mer enn 4,5 time gir trøbbel med kjøre hviletid...

Men du kan jo ta en telefon og høre...
bex
   #2
 4,293     Østlandet     0
velkommen til forumet  :)

jeg hadde gått til dine lokale forhandlere, og sakt at du skal begynne med større oppusninger og ønsker en byggekonto,  be om og høre prisene dem kan tilby på di materialene du trenger mest av, gjør dem gjerne også oppmerksom på at du kommer til og finne den som vill gi deg best konto med mye rabatter,  det er ikke alltid mye rabatter som er tingen da mange har høyere priser og desto større rabatter.  hør deg rundt og kan hende den lokale trevarehandelen kan være billig Smile
Signatur
   #3
 480     Eide på Nordmøre     0
Jeg vet om flere i nærområdet som har bygd hus og bedt om priser på trelast fra flere lokale trelasthandlere, og mange har landet på Dale Bruk (de er vel i XL-kjeden nå). De har kanskje ikke veldig lave veiledende priser, men de gir gode rabatter ved store kjøp. Andre har brukt Monter (Averøy og Molde), men jeg vet at flere har fått fakturaer der avtalt rabatt ikke har vært trukket ut, så der må man passe på selv for ikke å bli lurt.
Signatur