#41
 58     Vest Agder     1
ok, da kjøper jeg også 50mm dykkert  Smile Jeg tar vel selv turen til biltema og handler meg den dykkertpistolen tenker jeg. Ble veldig bra dette her.

  (trådstarter)
   #43
 499     0
Altså; det skjer ting i kjelleren selv om det ikke har kommet så mye her om det - har røsket ut gammel kabling, og ny er på vei, sammen med belysning.  Tar litt tid for det var et skikkelig sammensurium. ;)

Vedr. vinduene så har jeg, etter råd bra broder'n, landet på å kjøpe std. utforinger, fylle opp hulrommene (blir litt siden kanten skrår så mye, se bilde) med isolasjon og avslutte med lister og/eller acryl, får se hvor store glipper det blir.  ;D

Pusse opp kjellerrom/bod - IMG_4319.JPG - mk1 black limited
  (trådstarter)
   #44
 499     0
Da har vi fått lys, strøm og nettverk i kjellerrommet. Grin Noen Gorm-hyller er også anskaffet og montert, men vi trenger flere (hvis noen har noen til overs man vil bli kvitt, si gjerne fra!).

Har også fått satt inn utforinger rundt vinduene, må ha noe listverk rundt også etter hvert.
Pusse opp kjellerrom/bod - IMG_4329.JPG - mk1 black limited
Pusse opp kjellerrom/bod - IMG_4333.JPG - mk1 black limited
Pusse opp kjellerrom/bod - IMG_4328.JPG - mk1 black limited
   #45
 413     kløfta     0
ufaglert elektriker ser jeg, hehe....

ser bra ut dette kjellerrommet ditt, godt å ha sted å oppbevare ting....
  (trådstarter)
   #46
 499     0
Takk for det, ja oppbevaringsplass er ikke å kimse av.  Grin Har begynt innredningsjobben, en hel vegg med Gorm-hyller er på plass, og stålhyller på hele den ene kortveggen. Foreløpig er langt fra alt fylt opp, men flyttet i dag server, switch og litt annet støyende datautstyr inn i rommet - blir kjølig og godt for det der nede, og stille og godt på kontoret i etasjen over.  Cool

  (trådstarter)
   #48
 499     0
...siden dette rommet nå på det nærmeste er klart er det på tide å gå videre...til naborommet.  ;D Har tømt det for alt innhold, bortsett fra varmtvannsebereder. Denne kunne vi egentlig tenkt oss å bytte ut, og flytte til et annet sted - samtidig kunne vi også tenkt oss å rydde opp i kaoset av rør som går der nå (se bildet).

Taket skal nok ned - det er av leire/hønsenetting med diverse som isolasjon ser det ut til.  ::) Hvordan er det med å legge rør skjult i taket, er det greit å gjøre (av rørlegger selvfølgelig)?

PS: Midt i rommet er det en slags kum fra gammelt av, aner egentlig ikke om den må være der eller ikke - noen som har tips? Forøvrig bor det ting der nede, det er derfor det ligger en pakke fliser oppå - samboeren holdt på å skvette opp gjennom taket da to små plirende øyne stirret opp på henne idet vi løftet kumlokket... ;D Hun skremte vettet av meg også, for jeg trodde det var en diger edderkopp (som jeg hater)....men så var det 'bare' en rotte. Vi er med andre ord nokså klare for å få stengt av denne kummen...  Wink
Pusse opp kjellerrom/bod - IMG_4338.JPG - mk1 black limited
Pusse opp kjellerrom/bod - IMG_4340.JPG - mk1 black limited
   #49
 90     0
Dette rommet hadde jo vært perfekt for et kinorom! Lager.... Makan til sløseri. Hehe.