106    6    0  

Skade håndløper

 32     0
Skade håndløper - 20210113_135614_1.jpg - FirkfruktSkade håndløper - 20210113_135635.jpg - Firkfrukt

Hei,

Vil dere si at dette her kan rettes/repareres (snekker eller om mulig alene?) eller er det best å erstatte den?

Takk på forhånd!

   #1
 562     Nord-Jæren     0
Jeg vil si det kan fikses, men om håndverker skal gjøre det på din regning tror jeg det er billigere å skifte den. Tenker du evt. kan skrape/sage/pusse bort maling, legge i en egnet filler, pusse og male og få det helt usynlig. Jeg liker godt plastic padding sin "kjemisk tre" til slike ting, da den får en veldig treaktig farge og "feel".
  (trådstarter)
   #2
 32     0
Tusen takk for god tips. Smile
Har selv litt erfaring med sparkel på gipsvegg og det fungerte bra.
Blir det noe lignende her?
   #3
 562     Nord-Jæren     0
Ja, det er forholdsvis likt. Det jeg liker med den foreslåtte sparkelmassen er at når du pusser så tar sandpapiret ca. likt i den og treet. Dersom man bruker sparkel for gips, opplever jeg at den pusses bort raskere enn treet, og at det da fort blir en litt mer markant overgang som er vanskeligere å skjule med maling.
  (trådstarter)
   #4
 32     0
Ok supert. Ja jeg tenkte å bruke det produktet som du foreslår, spurte mest med tanken på selve prossessen, altså nok med sandpapiret, sparkelmassen og sparkelsett av verktøy.
Bare for å være helt sikkert om jeg fant riktig produktet, så heter den kanskje:
Plastic padding, 180ml kjemisk metall?
TSt
   #6
 14,590     0
Jeg har benyttet en liknende masse fra Biltema på reparasjon av dør.  En oppdager kanskje noen skavanker etter at en har grunnet så måtte ha sparkel i allefall en gang til. Det var leieboer hos nabo som spurte og hvor jeg ikke har noen god dialog med grunnet nei på utbygging fra fylkesmann.  Men var for å hjelpe leieboer.  

En må vel beregne å male hele til slutt hvis en ikke har samme maling som er benyttet fra før.  På dør malte vi iallefall hele ene siden. Eneste problemet ble kanskje at denne ble finere enn alle andre dørflatene i huset.