jaf
   #11
 6,347     tromsø     0
Var borti noen rekkehus fra kodemaja som kom i ferdige moduler og kun skulle boltes sammen. "tømrerne" kom i flokk og brukte 3000 timer på hver(20-30 hus). De fikk til slutt ikke betalt og vart "overkjørt" av hoved entrepenør. (dette var fattige polakker). Tidsbruken var vel større en det norske tømrere ville brukt med matrialer som kommer i pakke fra sagbruket. Gips og annet vart ikke dekket over etter arbeidsdagens slutt. Neste dag kastet de bare de øverste i kontainer. Rar holdning og rare løsninger (ikke lufting på flatt tak blant annet,de myglet innvendig etter noen uker). Smile De var mange personer og lite (ingenting) medbrakt vertøy og framdrift.De jobbet 12 timer per dag i 2 uker (etter å ha kjørt fra polen?). Helt utslitt og hadde nok med å stå oppreist. Da klarer de ikke produsere som en uthvilt norsk tømrer (håper ikke de virker rasistisk) De er en organiseringsfeil.

  (trådstarter)
   #13
 813     Østfold     0
Om torsdag kom taksten, 1580 timer estimert forbruk hittil, inkludert montering av ventilasjon, dette ble utført av en annen. Hus ferdig til membran og malearbeider 2100 timer, hva gjør jeg nå?
Oversendte taksten til snekkerne i stad , jeg vil anta at de ikke er enig.
Takstmannen som har vært der, har jobbet 25 år som tømrer og drevet tømrerfirma før han begynte med takst. Jeg var med under befaring og fortalte om absolutt alt som har blitt gjort, takstmannen virka veldig seriøs og ordentlig, jeg ba han og ta godt i.
Signatur
   #14
 1,409     Nordpolen     0
Kompis som fikk overslag på pussing av en vegg på bygg han ha, når jobben  var utført så var selvfølgelig regninga doblet, jeg anbefalte han å få ut timelistene på jobben, viste seg at det var summert inn timer fra andre prosjekt.