810    5    0  

Tilbygg ca 20 kvm, med bad og kjøkken

 3     0
Vi vurderer å få satt opp et tilbygg på ca 20 kvm, med tanke på å leie ut sammen med en eksisterende del av huset.

Det skal ikke være kjeller, kun èn etg. Tilbygget skal inneholde bad og lite kjøkken. Vi tenker å gjøre en stor del av det innvendige arbeidet selv; sette opp vegger og tak, male osv, men badet ønsker vi å sette bort. Så det vi trenger er et fiks ferdig bad og resten kun satt opp gulv og yttervegger med 2 vinduer og dør. El-arbeid og rørlegger må også settes bort.

Hvor mye kan vi renge med at dette koster? Evt, hva vil ca kvadratmeterpris være (el-arbeid og rørlegger ekskl)?

HSt
   #3
 36,725     Lillestrøm kommune     0
Vi vet jo lite om grunnen din, bygger du inntil eksisterende kjeller så er nå siste mulighet tilå ordne drenering og vedlikehold på denne veggen...

Ofte er det et dårlig valg mht fremtiden ikke å bygge i samme nivå. Du bygger kun dyre rom og tilbygg kan ofte være dyrere pr m2 enn nybygg.
  (trådstarter)
   #4
 3     0
Huset ligger i en skråning slik at hele kjellerveggen som ligger ut mot hagen, er over grunnen. Tanken er å bygge et tilbygg inntil denne veggen.
   #5
 5,416     Langhus     0
Bad og kjøkken er to av husets dyreste rom, så regn med en kvadratmeterpris som minst er i øvre enden av skalaen til Krika9, 20k+ pr kvm. Med masse egeninnsats og billige løsninger er det nok mulig å komme billigere unna. Grunnarbeid kommer i tillegg.

For grunnarbeidet så burde det være greit, forutsatt at det er "flat" hage utenfor uten "problemer" (tidligere myr, leire og annen dårlig grunn) slik at det bare er å "skrape av" litt matjord før man kan starte med plata. 50 k går likevell fort.

Signatur