2,611    4    0  

To ekstra soverom eller soverom + bad

 2     0
Hei Smile

Vi tenker å begynne å bruke sokkelleiligheten (halve kjelleren vår) selv. Nå sitter vi med to valg. Enten bygge to store soverom, vaskerom + tvstue eller et stort soverom med master bad, vaskerom + tvstue. Vi har fra før 4 soverom, med to oppe og to nede. Badet er oppe (vaskemaskin der), og vi bruker soverommene i kjelleren nå. De oppe er kontor og walk in closet.

Hvilken løsning gir den beste løsningen for dere? Hva ville dere gjort?

   #1
 536     norge     0
Vet ikke noe om alder på eventuelle barn. Men hvis dere har det, ville jeg tenkt på å kunne ha rommene til barna i en etasje og deres rom i en annen etasje. Spesielt hvis soverommene ligger veldig nær hverandre. En egen etasje for barna i kjelleren er vel optimalt. Med TV-stue og eget bad. Kanskje dere har mulighet for en skittentøys-sjakt fra deres bad eller garderobe og ned til vaskerom i kjelleren?
   #2
 266     Sørlandet     0
Hva/hvem er tvstuen tenkt brukt av? Hvis det er barnas tv-stue, er det jo mest logisk å ha to soverom, og at det blir en ungdomsetasje som nanda nevner.

Men: hvis det uansett blir dere som kommer til å bruke det ene soverommet der, da ville jeg hatt soverom med eget bad. Vi har det i vårt hus, og det er utrolig digg  kunne gå rett fra senga og på badet, trenger ikke på med klær for å gå ut i resten av huset for å komme til bad.
  (trådstarter)
   #3
 2     0
Barna er i barnehagealder enda, så ikke noe stress med det enda Wink Planen er å ha soverommet med bad til oss to voksne. med litt ekstra stæsj som badstue mm :)
   #4
 266     Sørlandet     0
Personlig hadde jeg valgt løsning med bad Wink Egen bad/soveromsavdeling kommer dere til å sette pris på.