(trådstarter)
   #11
 26     0

I første omgang er det nå å ta kontakt med firmaet og forklare saken. De må få sjansen til å ordne opp.


Tok kontakt med firmaet og spurte om han kunne komme på en sluttbefaring, slik at vi kunne gå igjennom de punktene som vi ikke var fornøyde med, men var ikke interessert i dette.

  (trådstarter)
   #13
 26     0

Tror nesten ikke jeg ville hatt disse folkene inn igjen i huset. Selv om de skulle prøve å "rette opp" etter seg.


Ja, det var det da, har egentlig ikke lyst til det.  Regner med det kan bli dyrt å få inn andre for å rette dette opp.
   #14
 739     0
Om det ikke er snakk om store summer hadde jeg vurdert å droppe det. Har du betalt mye ville jeg kontaktet advokat. Krevd alle penger tilbake eller fått han til å dekke utgiftene med å få gjort jobben av noen som kan det.
  (trådstarter)
   #15
 26     0


Om denne personen er faglært eller ikke, er jeg ikke sikke på. Men i firma anonnsen kunne han utføre snekkring, bytte vinduer og dører samt bytte kledning mm.

Det var et org.nr på regningen. Regner med det er erlig og redlig da :-\

Klagerett: Hjelp!!

Firmaannonse? Er dette et firma eller er det et org.nr på et enkeltmannsforetak?

Uansett, utførende her er den profesjonelle part - uavhengig av om man er faglært eller ikke. Om han gjennom "markedsføring" i form av annonsering kan gjennomføre arbeid, selv uten krav om fagbrev, skal arbeidet ha et minimum av standard og lover og regler skal følges.

Aner ikke hva som er avtalt arbeid, men det virker for meg som om det er lagt smartpanel rett på vegg. Innfellingen av brytere skal gjennomføres på korrekt måte (noe som er fraværende her). Riktig er en forhøyningsring på boksene - og betyr i praksis at arbeidet må tas på nytt.

Hadde jeg (mot formodning) hyret inn en slik til arbeid, ville jeg etter å ha sett et slikt arbeid, meldt skriftlig at faktura vil ikke bli betalt og at hele beløpet holdes tilbake for å kunne rette opp manglene på arbeidet.


Har sett litt nermere på dette firmaet, der er et enkeltmannsforetak.

Som nevnt i et sitat ovenfor har kunde tatt kontakt med firmaet i håp om å få en sluttbefaring, men firmaet er ikke interessert i dette. Det er også gitt beskjed til firmaet at kunden ikke er fornøyd med arbeidet, men det kan "snekkeren" ikke skønne. ("snekker" er fornøyd med sitt arbeid). Det er også gitt beskjed om at den siste fakuraen ikke bli betalt før de er kommet fram til en enighet.
  (trådstarter)
   #16
 26     0

Om det ikke er snakk om store summer hadde jeg vurdert å droppe det. Har du betalt mye ville jeg kontaktet advokat. Krevd alle penger tilbake eller fått han til å dekke utgiftene med å få gjort jobben av noen som kan det.


Hva legger du i store summer? Det dreier seg om rundt 35.000,- for en eldre person.

Jeg prøver å hjelpe til med og skaffe info og evt. veileding :)

For meg ser det ut som utnytting av eldre naive personer.

   #18
 7,686     Bærum     0
Dette er hærverk. Har de betalt for dette? Arbeidet burde vært stoppet i starten.
   #19
 105     Vest_Agder     0
Skjønner godt de ikke vil komme på sluttbefaring. Jeg hadde heller ikke turt å komme tilbake og forsvare en jobb gjort på denne måten. Dette "arbeidet" er vel nærmest for verdiløst å regne. Jeg hadde gått rett til advokat tror jeg.
   #20
 123     0
Må bare spørre: Er det hjørnekloss og gjæring i samme rommet? (Ser på bildene med strie)
Signatur