Sab
   #21
 18     Oslo     0
Vinduene er  fra kjente merke,rask levering,men man kan finne samme vinduene billigere.De hadde  pallesalg,da  var det gode priser.

   #22
 1     0
Bestilte meg 3-fags nordan verandadør fra windoornet. Bra pris, hyggelig service og punktlig levering.
   #23
 8,022     Bærum     0
Bestilte 5 fastkarmsvinduer fra windoornet for noen uker siden, 3-lags, 100x130, u=1.0. Sjekket de samme vinduene over en periode, og noen dager var Nordan rimeligst, mens andre ganger var Uldal rimeligst. Jeg endte på Uldal, men har inntrykk av at alle de store leverandørene som Nordan, Uldal, Gilje, Lyssand osv.

I samme perioden reklamerte Maxbo med 40% rabatt på vinduer fra sine leverandører. Dette kunne likevel ikke matche windoornet sine priser på de vinduene jeg skulle ha. Kanskje jeg kunne fått til samme pris hvis jeg hadde dratt ned dit, men hvorfor svi av bensin og bompenger på det når jeg nå (forhåpentligvis) får dem rett på døra bare med noen museklikk.
   #26
 3     Oslo     0
Jeg snakket med han som driver det i forrige uke. De målene som er oppgitt på siden, er det som er på lager, men de har alle slags vinduer, hele produktsortimentet til Nordan og Gilje. Er kanskje litt misvisende på hjemmesiden, kan se ut som om de bare har 2-lags.
Al
   #27
 55     Sør     0
Vinduer.com ser meget lugubert ut. Slike websider laget jeg på 90 tallet. Gå for windoornet, norske kvalitetsprodukter Grin

   #28
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0
Hei! Selv om dette er en hauggammel tråd, så trekker jeg den frem igjen.
Min beskjedne erfaring: Kjøpte 1 takvindu og 1 takdør (begge Velux), og fikk så gode rabatter på disse (noe jeg ikke fikk rabatter på noen andre steder) at den doble balkongdøren i glass, som jeg kjøpte samtidig, ikke kostet 12.000 men 6.000,- Jeg var i kontrakt med det meste av vindusforhandlere, også 2 tømrerfirma som har gode rabatter diverse steder, ingen klarte å komme så lavt ned på prisene.
Varene kom som lovet, inpakket slik det skal være, uskadet.
Hadde endel tekniske utfordringer og spørsmål i.f.m. takdøren til Velux, og fikk god hjelp til det.
Har ikke prøvd å reklamere på noe, så aner ikke hvordan de er der.
Signatur
   #30
 64     0
Jeg må bare si meg enig i det, jeg bestilt flere vinduer fra produsenten Uldal, altså via Windoornet. Jeg var litt skeptisk selv må jeg innrømme, skeptisk ift. å bestille vinduer på nett til 20 - 340 tusen kroner, men jeg sparte tusenvis av kroner og vinduene kom pakket godt inn og på palle, og alt var i den skjønneste orden. De var også flesible mhp. størrelsen (måtte justere litt ift. de vanlige størrelser)