308    3    0  

Får merker og striper ved minste berøring

 6     0
Hei!

Har et kinkig problem her som vi ikke finner ut av. Får ingen særlig hjelp fra Jotun heller.

Vi bygget nytt hus ifjor, hvor jeg malte alt innvendig selv. Når vi flyttet inn noen la vi merke til at ved hver minste berøring eller stryking på veggen så fikk vi lyse merker og striper. Se bilde. 

Vi prøvde først å vaske over med funtig klut. Merker og striper forsvant, men problemet med berøring forsvant fortsatt ikke. Veggene avga fortsatt flekker og striper ved berøring.

Gikk på XL-Bygg hvor vi kjøpte malingen, de hadde ikke mye peiling på hva som kunne være grunnen til problemet. Men ga oss noen Jordan malingsklar engangsmopp for å teste. Dette hjalp heller ikke. Nok en gang ble veggen vasket og flekker forsvant. Men ved ny berøring så avgir fortsatt malingen flekker og striper. 

Prøvde å ta kontakt med Jotun, men de kom ikke med noe bedre svar enn "Maling har herdetid på 4-5 uker". Obviously sp har jeg full kontroll på det. Men ved første oppdagelse på dette problemet var det 12 uker siden siste vegg ble malt. Nå er det 5 måneder siden. Så det burde jo være ferdig herdet til nå...

Er det noen her inne som kan ha en teori på hva som er problemet? En løsning? Er det feil på maling, ergo reklamasjon, eller hva kan det være? Veggene er malt med Jotaproff akryl

https://imma.gr/79745xacff5
https://imma.gr/79746xfe0b1