3,115    3    1  

Farge på lister rundt mørk dør

 2     Valdres     1
Vi ønsker å male veggen i cafelatte og beholde dørene da de har en veldig fin glans i seg.
Taklister blir hvite, gulvlister bør vel ha samme farge som dørkarmene, men hvilken farge bør vi velge på listene rundt døra? Vi syns jo dørene i seg selv er mer enn nok brunt...
Farge på lister rundt mørk dør - mørk_dør.jpg - klix

   #1
 3,042     Akershus     0
Hvit? Vi fikk et tips fra en venn om å bruke 90-blank hvit på lister og karmer og det fungerer utmerket. Nå er veggene våre byhvite som er bare hvitt med en tanke grått.

Men før du handler inn så kan du jo legge et strøk med noe billig hvitmaling som grunning for å se om du liker det.
   #3
 3,042     Akershus     0
Nå har jeg alt fra furu til gulnet hvit og halvveis malt grått.  Wink Mao. ikke helt ferdig med disse dørene. Planen er å finne en pen gråfarge å male dem i, men ikke veldig mørk.

Det hele kommer an på smak og behag. Jeg husker ikke helt hvordan cafelatte ser ut i fargen, men det er vel litt grått og noe brunt. Da kan det godt tenkes at hvit, og spesielt blank hvit, blir litt "mye" på veggene dine. Men maler du med noe skikkelig mørkt så tar døren mer av veggen visuelt og det kan se kjipt ut.

Jeg liker å pitche ideene mine for folkene som jobber på Flügger, og så ber jeg dem om å være ærlige. De har som regel sett det meste og gir gode tips. Det samme er sikkert sant om folk på Coop Bygg, Byggmakker og Maxbo, men jeg liker Flügger på Strømmen så jeg handler nesten bare maling der. Du får også billige fargeprøver slik at du kan teste deg frem.