#11
 131     Akershus     0
Det hørtes dyrt ut... ring litt rundt og hør. Det er flere som tar på seg slike oppdrag, ikke bare billakkerere. Kan sikkert variere litt i pris i forhold til hva slag finish du vil ha, høyglans er sikkert dyrere. Dessuten, hvis du har nye fronter trenger de ikke fikse bulker og skraper først slik de må med brukte kjøkken.
Signatur

  (trådstarter)
   #12
 19     0

Ble veldig nysjerrig på de kjøkkenfrontene fr HTH og Kvik som du nevnte. Hvilken fargekode har de? Har du funnet noen "klassiske" fronter i en neutral hvitfarge enda? Vi har nemlig endret mening, og har nå fått lyst på en klassisk front allikevel. Mannen min mener at det blir "koseligere" med en profilert kjøkkenfront. Man kan jo kjøpe stilige håndttak/ knotter som gjør at det absolutt ikke blir et traust kjøkken (som jeg kanskje først fryktet;) Hvilke hånddtak har dere kikket på?


Hei, og beklager sent svar. Vi har nemlig bestilt kjøkken, og da glemte jeg bort denne tråden litt.

Vår konklusjon angående IKEA vs. Kvik vs. HTH er at IKEA sitt er definitivt gulest, mens Kvik sitt er hvitest. HTH er et sted midt i mellom. Dette gjelder altså de tradisjonelle frontene vi så på. Dersom man kjøper høyglans har jeg inntrykk av at de fleste er helt hvite.

Vi endte forøvrig med shaker hvit satin fra nettoline. Dette var like hvit som Kvik sitt, men vi likte utseendet på netoline sine fronter bedre. Men vi kjøper benkeplate og vask fra Kvik :P

Har dere bestemt dere for kjøkken ennå?