8,452    7    0  

Fornye kjøkkeninnreding med maling

 66     0

Hei
Jeg har lyst til å prøve å male kjøkkeninnredningen vår. Det er en lakkert furu innredning. Den er ikke så gammel, men de som bodde her før oss, var nok ikke så "nøye", for den er blitt litt ripete og stygg. Jeg har derfor lyst til å prøve å forandre den litt.
Hva må jeg gjøre. Jeg tenkte at jeg skulle starte med å pusse forsiktig ned, grunne med Heftgrunn og deretter male. Noen som har noen tips og erfaringer å dele med meg?
Tusen takk.

   #2
 22,342     Akershus     0
Det tar (for) lang tid å male. Sjekk prisen på nye fronter og vurder om det er verdt å male.
   #3
 969     0
Har du et bil lakkering verksted i nærheten eller et snekker verksted. hør med dem har du slette dører er det tøft med høyglansene dører  Grin
Signatur
   #5
 17     0
Pusse bort all lakken burde du uansett, vaske, grunne, male.
Går ripene dypere enn lakken, bruk sparkel, puss over den, så vaske, grunne og male.
   #6
 1,215     Norge     0
min mor malte kjøkkeninnredningen sin, det ble kjempebra!! har sittet på i snart 5 år no, like bra!! Skiftet benkeplatene, ser ut som eit heilt nytt kjøkken!!
Signatur
   #7
 51     0
Vi har akkuart fått tilbake kjøkkenfrontene fra en maler (foreldrene mine). Han sprøytemalte de, men først pusset og grunnet han de så de ble helt glatte og fine. Det var et lakkert furukjøkken som har stått i 25 år. skroget var bra så var ikke nødvendig å bytte hele kjøkkenet. Lyslister og topplister malte vi selv med samme farge, de trengte ihvertfall 4 strøk for å bli like tett og jevnt som dørene. Det ble kjempebra, ihvertfall når man tenker på hvor mye en sparer! Han tok ca 450 per dør.