546    20    1  

Klage på håndverker?

 10     0
Ville dere vært fornøyd med dette resultatet av en proff maler rundt vinduer/dører? 
Klage på håndverker? - 80CC95C4-D403-4BF1-ABFE-39FCB0EADDA5.jpeg - Vic88

jaf
   #5
 6,368     tromsø     0
Vet ikke hva slags forventninger som kunde har ? Har snekker lagt inn profiler (spikerslag), slik at jobben blir lett for maler. Listeløst er noe styr for maler. Er det brukt egnede profiler ?
https://www.decosystems.no/listefritt/
Å bare skru gipsremser og legge gipshjørne blir sjelden pent. Hvit vegg og svart dør gjør det også vanskelig. Hadde dør hvert vit, så hadde det vært lettere. 
  (trådstarter)
   #6
 10     0
Har forventninger om et pent resultat. Maler visste på forhånd hva han gikk til etter nøye befaring. Her er det hastverk og slurv. Skal vel uansett ikke males på vinduer og ha skeive malingstreker på vinduet…helt nye vinduer. Samt huller og sparkel som «smuldrer i hjørner. Sitter med følelsen av at jeg kunne gjort denne jobben bedre, fordi jeg ville vært mer nøye.
Klage på håndverker? - BBF4B60A-F1B9-4DA3-AD3C-1E1D9766E89B.jpeg - Vic88
TSt
   #7
 14,660     0
Er det litt ru PVC på vindu ? Det gir dårlig heft for maskering og da kryper det under. Jeg ville aldri hatt en snekker og en maler til slike jobber uten at den ene har ansvaret siden den siste jobben vil avhenge så mye av utførelsen til den første.

  (trådstarter)
   #8
 10     1
Vinduene er av treverk. Foringene er av gips, og arbeidet har vi gjort selv. Som sagt var maler på befaring på forhånd, og han fokuserer i hovedsak på å være effektiv fremfor nøye der det er behov.
TSt
   #9
 14,660     0
Tror en stiller for høye krav her ved hvite vegger og sorte vinduer. Nær bildet hvor vrider også vises gir inntrykk av at sort maling ikke er veldig glatt / gjevn men kan jo være noe i bilde som bare får det til å se slik ut. Skulle en fått til dette måtte en malt med sort maling først og så hvit oppå slik at det som kryper i maskering ikke synes så godt.
HSt
   #10
 36,824     Lillestrøm kommune     0
Det er vel mangel i sparkel arbeid på forhånd så overgangene er ikke jevne det gjør ikke malerjobb lettere

Hvem sparklet her ? Hvis det er brukt gale hjørne løsninger er det vanskelig å sparkle