#11
 492     Trondheim     0


Uansett vil ikke remsa bli krøllete... Tror du har hørt på en lat maler som har prøvd seg på en røverhistorie, dessverre.Godt å høre. (Ikke at han var lat, men at det holder) Gjelder det samme med hjørner da? På veggen altså.

   #12
 1,617     Rogaland     1
Min erfaring etter å ha sparklet 3 etg i mitt forrige hus, er at akryl sprekker penest.
Papirremsa gjorde at når huset satt seg litt, ble hjørnene bulkete. Måtte skjære ut strimla og sparke/male rommene på nytt.
Der jeg brukte akryl ble det bare en tynn sprekk som lett kunne utbedres med ny akryl.
   #14
 21,481     Enebolig     0
Det finnes noen tråder om det her på forumet mener jeg. Tror det brukes finèr og skrus 6mm gips utenpå. Deretter mye sparkling og pussing. De stedene jeg har sett slike løsninger, så sprekker det.
  (trådstarter)
   #15
 29     Norge     1

Litt off topic, men hva er beste måte for å få til listefri overgang mellom vindu/vegg og evt dør/vegg?


Enkelt, så dette ble gjort i Danmark. Da fuget man bare rundt døren/vinduets karm.
Men du klarer å sparkle pent inntil også, men da må du kanskje forvente at det vil sprekke opp fordi treet beveger seg. Hvis du er intressert i å se resultatet send meg en pm, så kan jeg få lagt opp noen bilder når internetten blir litt raskere.
   #16
 15     Sandefjord     0
Mal først veggene, klask en bred teip mot taket/veggen, og mal i vei. da treffer du ikke veggen. Men taket er noe man må være nøye med, for der blir det lett skjoller

  (trådstarter)
   #18
 29     Norge     2
Se på denne, dette er det jeg har vært på jakt etter hele tiden: http://www.youtube.com/watch?v=O1HejU4CsFE&feature=related

Og linken til deres produkt, www.accubrush.com, www.painthelpers.com

Hvor får man kjøpt slike produkter i Norge, slik at man slipper maskeringsteip når man skal male langs dørlister, vinduer, opp ved taket når lister benyttes/ikke benyttes.

Må jeg importere selv eller finnes det noen som allerede er har en forretningside rundt smarte løsninger for malere? Og hva sier dere som er utdannet malervenn om denne?
   #19
 21,481     Enebolig     0
Har noen endelig tenkt på det nå? Den så veeeeldig grei ut. Håper bare ikke det blir gris og kliss når man skal gjøre det selv. Jeg må innrømme at sånne "maskeringsblad" som man flytter ikke holder for meg, litt maling på bladet og det blir bare kliss.
   #20
 2,397     Bjørkelangen     0
jeg får mere maling på meg sjøl en det jeg maler.
har en kamerat som har drevet et eget maler firma.
han skal få male hos meg
Signatur