(trådstarter)
   #21
 173     Arendal     0
Jepp, vi vurderte og bruke gjøko, men som sagt, vi har funnet ut at vi vil beise i førsteomgang, så ser vi hva vi gjør senere :)


  (trådstarter)
   #23
 173     Arendal     0
Det reklamerer de med, men de sier man må ha 2 strøk da, det gjelder både gjøko og infra etter det jeg har blitt fortalt av de jeg har snakket med hvertfall Smile
   #24
 3,258     Akershus     0
Brukte vel Jotun sin sperregrunn og syns den var fæl å jobbe med. Tørka alt for fort og hadde en dårlig finnish.

Jotun sin kvistlakk gir en blank og glatt finnish som syns i gjennom hvis du  maler etterpå med en matt maling, feks i tak. Fordrer minst to strøk, eller at man bruker en blankere maling i taket.
Signatur
  (trådstarter)
   #25
 173     Arendal     0
har også brukt jotun sin sperregrunn, og har samme erfaring, nå maler jeg lister med infra sin sperregrunn, den dekker veldig godt og gir en fin finnish, men den er også noe dum og jobbe med, men syns ikke den tørker så fort som jotun sin.

Infra sin er også hvit og ikke grå, så på mine lister blir det 2 strøk sperregrunn og ikke noe mer Smile så får vi se hvordan det blir, men de eksemplene jeg så på coop obs var veldig fine hvertfall.
   #26
 46     Hedmark     0
Jeg har brukt Infra Sperregrunn (=Gjøco / Harmoni) etter anbefaling fra Obs.
Jeg har et strøk noen steder (for det sa de på Obs, to forskjellige personer til og med), og to strøk andre steder, og har kvistgjennomslag over alt, etter bare 2-3 måneder.

Driver å klager på det, og har da fått beskjed om at de IKKE gir noen garanti mot kvistgjennomslag. Føler meg lurt i første omgang, og råttent behandlet nå etterpå. 

IKKE BRUK GJØCO / INFRA / HARMONI SPERREGRUNN på furu!!

  (trådstarter)
   #27
 173     Arendal     0
ikke rart man føler seg lurt da nei...

Hmm, kanskje jeg får gå over med kvistlakk anyway på listene da..

   #28
 46     Hedmark     0
Er det furu da? Da ville jeg ha gjort det rett og slett. Spesielt når Gjøco sier de ikke gir noen garanti, og ikke tar noe ansvar i det hele tatt..
Hadde trodd det skulle holde mer enn et par måneder gitt. :(


  (trådstarter)
   #29
 173     Arendal     0
Ja det er furu lister, men jeg lurer på om en del av vekselpanelen i huset er gran faktisk, det hadde jo vert ypperlig i tilfelle.. noen som vet om en enkel måte å se forskjell på gran og furu? har kikket på kvisten, og syns de er så små og sorte...
   #30
 46     Hedmark     0
Eneste måten jeg ser forskjell på gran og furu er om det er kvaelommer (=gran) eller ikke. Wink Men jeg har ikke særlig peiling, mulig det er flere måter å se det på Smile