6,266    1    0  

Overmalbar tapet

 188     Midt- Norge     0
hei

noen som vet om det finnes overmalbar tapet som er slett eller med et lite preget mønster?

vet om den som heter veggfornyer med finner den litt i dyreste laget.

har revet av gammel strie og ønsker å få veggen flotte på billigste og enkleste måte.  det er en del skjevheter og hull som må sparkles, men ser ikke for oss å helsparkle og pusse flere ganger. men mulig det er eneste alternativ.

noen med tips til produkter og priser?

andre tips er også velkomne.

   #1
 2,172     Oslo     0
Hei Linex,

Vi har gips på alle veggene i dag. Her sparklet og grunnet vi platene når de var nye. Fruen ble ikke helt fornøyd med resultatet. Synes hun kunne se forskjell på der hvor det var sparkel og der hvor det "kun var gipsplate".

Kjøpte en blillig "fiber-duk" på Maxbo til en brøkdel av prisen de forlanger for "Veggfornyeren" fra Storeys. Den duken vi la utenpå er meget tynn, men gir en veldig fin overflate som er helt perfekt (synes vi).

I det nye huset vårt skal vi ha gips i både tak og vegger. Her skal malermester legge en  filtduk (limes fast) på alle flater. Han anbefalte dette for best mulig resultat uten sprekker og skjolder. Kostet et par tusenlapper ekstra for hele huset. Verdt hver eneste krone!

Husker ikke hva denne fiber-duken på Maxbo heter, men den er helt slett uten noen som helst struktur. Den gjør garantert overflatene på gipsplaten sterkere, og den var VELDIG grei å jobbe med for en stakkars amatør!

Viktig:
Den duken jeg omtaler her er "filt-aktig" og krever et underlag som er nesten 100% perfekt.
:)