215    5    3  

Råd om Lady Pure Color

 2     0
Hei!
Håper noen kan bidra med sin erfaring med Lady pure color.

Skal male tre soverom (gipsvegger) i ny leilighet i lys beige, mørk beige og mellomblå.

Ønsker helmatte vegger og vil gjerne bruke Lady Pure color supermatt  med glansgrad 01. Maleren advarte litt. Han sa at alle forsøk på å vaske vekk skitt/merker ville etterlate merker i malingen. Men går det ikke an å dytte litt maling på flekkene i stedet? 

Maleren anbefalte lady wonderwall, men den har glansgrad 05 og er ikke helmatt..

HSt
   #1
 36,718     Lillestrøm kommune     1
Vi har totalt ikke vaskbare vegger på jobb jeg vet ikke akkurat hva det er men jeg hadde valgt Wonderwall, 05 er ikke veldig mye glans

Flekke med maling er i hverfall ikke noen løsning
   #2
 1,894     Sandefjord     1
På soverom er det begrenset hvor mye skitt og søl man får på veggen. Så jeg tenker man fint kan bruke Pure Color der.

Eventuelle flekker vaskes aller best bort med mikrofiberklut og vann. Unngå såpe, da det er såpe legger igjen skjoldet.
   #3
 84     0
Er det sånn at matt (pure color) er et tryggere valg med tanke på å tåle bruk av småbarn?

Hva er det som gjør supermatt (wonderwall) penere?
HSt
   #4
 36,718     Lillestrøm kommune     0
Hvis vi leser hva de skriver over så har de fått vite at Pure Color ikke kan vaskes. Wonderwall kan vaskes med det forbehold om at det kanskje kan ha kommet nye mattere utgaver jeg ikke kjenner til

05 har ikke mye glans
   #5
 53     1
Pure Colour kan vaskes etter herdetid på 4 uker, men tåler ikke like mye som wonderwall. Har fungert helt fint med mikrofiberklut og kaldt vann for min del.

Jeg synes det er betydelig forskjell på Pure Colour og Wonderwall når det kommer til glansgrad, det er bare å male halve veggen i hver type ved siden av hverandre, skal litt til å velge wonderwall når du ser hvor stor forskjell det er.

Gikk selv fra å bruke Lady 10 glansgrad fordi de var så billige, til å teste wonderwall og Pure colour ved siden av hverandre. Skal aldri ha noe annet enn samme matthet som pure colour igjen, det skinnet som kommer fra glansen til både wonderwall og lady 10 får det til å se skikkelig trashy ut.

- Når dagslyset treffer malingen som har noe glans, glinser veggen. For meg ser det helt fælt ut. Forsøkte wonderwall i en gang som ikke har så mye dagslys, så plastikkaktig ut selv med kunstig belysning.