2,459    2    0  

Sponplater: Hvor mye grunnarbeid? Bruke maler eller gjøre jobben selv?

 129     0
Huset vi bygger har stue/kjøkken på ca 63m2 med 3,8 m takhøyde i halve rommet. Når vi tar over for egeninnsats er det sponplater på veggene. Ser for oss at det enkleste er å tapetsere? Hva må vi gjøre først? Sparkle skjøter, pusse og et strøk med grunning? Synes det er litt viktig at det ser fint ut i dette rommet, så vurderer å bruke maler. Noen som har en formening om hva det evt. vil koste? Andre tips og råd?

   #1
 47     Sveio     0
Hei.
Vi bygde nettopp hus,og brukte spon på alle vegger uten om bada. Det hva fort gjort å sparkle all skjøter og hull etter sånne stifter. Fekk lånt ein sånn slipemaskin med støvsuger(skiraff kalte han det) samme så dei bruker når dei sliper tak. Og grunnet et strøk med billig malig i den samme farge som me sko tappetsere i. Det hva eg og dama som gjorde det,og me hadde alldri gjort det før. Og resultate blei fint. Og det er ein del penger å spare på det.
   #2
 116     0
Jeg fekk anbefalt og grunne før jeg sparklet, slik att sponplateskøtene ble mettet av grunningen før sparkling, siden sparkelen (den som er vannbasert..) er veldig fuktig... 

Jeg fekk dette anbefalt ETTER jeg var ferdig, jeg sparklet først, og har fått noen stygge plateskøter som har sprukket..