3,502    3    0  

tapetsere toalett

 63     på landet     0
har en liten gjestedo, i nybygg, som vi ønsker tapetsere. Det er sponplater der (fuktbestandig) hva trenger vi gjøre med underlaget før vi setter opp tapeten? og hva slags tapet anbefaler folket? (papir, vinyl e.l)

taz
   #1
 3,840     Haugesund     0
På toalett er det ikke krav til fuktbestandighet. Ie. det er ikke et våtrom.

Ang. tapet, ville jeg funnet en du liker uten å tenke på hvilket konsept. Jeg har montert både papir, og vinyl (tenker ikke på baderomstapet). Jeg syntes det var like enkelt uansett.

For enkelhetsskyld har jeg benyttet glassfiberstrie, da jeg synes det kan bli noe rotet med mønster i et så lite rom. På den annen side ville jeg valgt en vaskbar type hvis du har barn. Jeg ser at spesiellt rundt håndkle knaggen, og lysbryteren blir det mye skitt, når barna tror de har vasket hendene så lenge de har hatt vann på de...  :D

Uansett må du sparkle, og grunne i tilnærmet eller samme farge du vil ha i rommet.
Signatur
   #2
 153     Rogaland     0
En problemstilling kan muligens være om du trenger å forbehandle sponplatene med 07 latex maling, før du legger på tapetlimen.
På vanlige sponplater gjør man det. Men nå sa du at dine var fuktbestandige...
Signatur
   #3
 180     0
Jeg har brukt en slett glassfiberstrie på vaskerommet.

Grunnet først veggene 2 ganger med våtromsmaling, derretter brukte jeg lim spesielt lagd til tapetesering av våtrom og la på stria. Så malt med våtroms maling Smile