5,843    3    0  

Alluguard Rulleport

 430     Akershus     0
Jeg holder på å bygge garasje, og er på jakt etter en garasjeport. Har fått tilbud på Scanporten og Krafer, men kom over Alluguard rulleporter. Er det noen som har erfaring med de?

http://www.foris.no/?PageID=2237

Siste redigering: Saturday, October 19, 2013 1:24:19 PM av vlangber

Eiv
   #1
 241     Moss     0
Monterte en slik rulleport i garasjen min, ligger under prosjektforumet. Er utrolig kjekt å kunne ha hele taket fritt for garasjeskinner, og kunne "gjemme" hele porten i veggen. Min port er nesten 5m og det virker egt som er litt i meste laget for konstruksjonen, tror dette systemet egentlig fungerer best på smalere åpninger. Er forøvrig heller ikke mye isolasjon i den, men sånt må man vel bare ofre for å få et tak uten garasjeskinner..
  (trådstarter)
   #2
 430     Akershus     0
Jeg bestilte Alluguard port for et par uker siden. Valgte laminert dark oak. Regner med at den leveres i løpet av en uke.

Monterte du den selv? Var det vanskelig?
Eiv
   #3
 241     Moss     0
Allright. Ja, monterte den selv og det var nok betydlig enklere enn å montere en tradisjonell ledd-port. Så lenge man måler alle lengder to ganger før man borrer og skrur! I det man ruller porten ut og over i skinnene må man være to ellers kan alt monteres på egenhånd.