223    5    2  

Ca pris på utendørs garasjetrapp

 10     0
Hei.

Jeg har en garasje noe tilsvarende denne (https://agarasje.no/wp-content/uploads/2019/03/dobbelgarasje_STORM_p-1920x1200.jpg). For å komme opp på loftet i 2. etg trenger jeg en trapp på baksiden (har vært trapp der, men den vart fjernet under arbeid på eiendommen), skal nå hente inn priser på dette. 

Er det noen som vet ca hvor mye det vil koste å sette opp en enkel trapp med gelender. (Trenger ingenting fancy),

   #1
 4,194     0
Tja, hvor lang er en strikk.

Regner med at du vil ha noen til å gjøre jobben, og ikke bare pris på materialer. Gjetter 4-5' i materialer og 1-2 dagers jobb.
  (trådstarter)
   #2
 10     1
Tja, hvor lang er en strikk.

Regner med at du vil ha noen til å gjøre jobben, og ikke bare pris på materialer. Gjetter 4-5' i materialer og 1-2 dagers jobb.

hehe, veit at det er litt diffust spørsmål, men har blitt presentert tilbud på over 60K for jobben, synst det var litt i meste laget.
   #3
 562     Nord-Jæren     0
Spørs jo alt etter hvordan det skal se ut, men om du f.eks. kjøper disse trappetrinnene til 5k (https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=212651223) så er det bare arbeidet med å bygge et topprepos og vanger (m/rekkverk/håndløper) som trappetrinnene kan monteres i. Enig med deg at det i alle fall er mye med 60k for komplett trapp, da ville jeg vurdert andre muligheter. Det sagt, så er det ikke bare bare å bygge en god trapp. Vinkler og trinnavstand har mye å si for om trappen blir god å gå i, men det er vel kanskje underordnet til ditt bruk Smile

Kan jo høre med noen som leier ut brakkerigger, om det ev. er mulig å kjøpe en komplett brakketrapp av de (eller via de)? Da er det bare topprepos som må snekres på stedet.
  (trådstarter)
   #4
 10     1
Til den som måtte lure.
Jeg gikk for å sette opp trapp etter en tegning som jeg fann på nettet, fikk hjelp av en ufaglært kompis. Vi brukte ca 10 timer og materialkostnaden var på ca 6000.

Litt utfordringer med vinkel på trappetrinnene men litt prøving og feiling så funket det og.
   #5
 562     Nord-Jæren     0
Så bra! Godt det ordnet seg. Forslag: øk materialkostnaden med 500,- ved å kjøpe en halvgod flaske med noe godt til kompisen, så er det mye lettere å be om hjelp neste gang også Smile