3,185    2    0  

Garasje eller anneks?

 2     0
Hei,

Jeg skal bygge en dobbel garasje men er noe usikker på hvorvidt jeg kan bygge det og lurer på om noen her som har informasjon om regler rundt dette? Jeg mener jeg har lest at det siden 2001 er andre regler og at man må ha en bestemt areale på tomt for å kunne bygge dobbelt garasje. I forhold til hvor mye av tomten kan benyttes til tilbygg etc.

Jeg erier en del av en tomansbolig og vår nabo har i følger kommune kartet en anneks. Men har to garasje dører. Er det ulovlig bygg? eller er det en måte og omgå loven på?

Videre har jeg fått et garasje tilbud fra Grimstad Garasjene og lurer på om noen skjenner til arkitekt eller andre håndtverkere som kan være behjelpelig med og fylle ut bygge søknaden slik at det blir riktig.

Jeg forsøkte og gjøre det selv og det blir bare fiasko. Møyne høyde gensing høyde etc.

På forhånd takk f hjelpen.

   #1
 1,630     Villmarkstoppen, Malvik     0

...Videre har jeg fått et garasje tilbud fra Grimstad Garasjene og lurer på om noen skjenner til arkitekt eller andre håndtverkere som kan være behjelpelig med og fylle ut bygge søknaden slik at det blir riktig.

Jeg forsøkte og gjøre det selv og det blir bare fiasko. Møyne høyde gensing høyde etc.
Hvis du bestiller garasje hos Igland (regner med det er likt hos Grimstad) får du hjelp med utfylling av byggesøknad derfra.
  (trådstarter)
   #2
 2     0
hei, har kontaktet grimstad garasjene ang det. Fikk følgende svar:
Pr idag har vi dessverre ikke den tjenesten tilgjengelig men vi leverer komplette tegninger og Du kan få hjep til det igjennom kommunens servicekontor.

Var i kontakt med service kontoret og etter deres forklaring forstod jeg ingen ting.

Men hvis igeland Grasjene tilbyr samme hjelp kommer jeg til og vurdere det.
Men jeg tenkte det kansje fantes arkitekter som drev med slikt til daglig dags?