3,058    1    0  

Garasje/Carport + Loft

 16     Sørlandet     0
Hei
Skal bygge en dobbel garasje der ene delen skal være carport, samt bod i bakkant. Vi skal også ha loft på toppen. Bredde på 560 og lengde ca 11 meter.

Da terrenget fra ca 7 meter faller med ca 3 meter fram til bakkant av garasjen på 11 meter trenger jeg å få støpt en mur i bakkant frem til bakkenivå.

Nå har det seg også slik at naboen har en garasje og 1 meter fra den en mur som deler tomtene våre. Han har sagt at hvis det passer kan jeg bruke muren som min ene vegg, eller bygge helt inntil muren hans. Siden tomtegrense og mitt hus ikke står paralellt, vil smaleste del av garasjen være i front. 560 i front og 630 der terrenget begynner å falle, herfra vider det seg ut ennå mer til ca 7 meter. I tillegg skal jeg ha loft på toppen av dette.
(Se vedlagt skisse)

Hvis jeg skal utnytte hele området maksimalt, blir ikke dette noe A4 sak som kan kjøpes hos Grimstad eller Igland eller de andre, men kan selvfølgelig kjøpe en ferdiggarasje på 5,6 x 11 hvis jeg må det.

Så til spørsmålene:
Generelt, hvor mye dyrere er det å få et snekkerfirma til å sette opp en garasje kontra å kjøpe det ferdig ?

Hvor mye vil det koste å få en arkitekt å tegne det utfra mine behov ?

Dette er i Kristiansand området; noen som vet om noen firmaer her som kan støpe mur i bakkant + såle, og kan noen tippe på pris på en sånn jobb ?

  (trådstarter)
   #1
 16     Sørlandet     0
Ingen som har fått noe støpt i ferdigbetong tilsv i Kristansand, og var happy med de som gjorde jobben ?