191    1    0  

Innendørs fotballbane

 1     0
Hei,

Jeg har et asfaltert område på ca 4 x 10 meter utenfor huset. Jeg har også en sønn som elsker å spille fotball, og som savner tilgang på gymsal på vinterstid. Jeg leker derfor foreløpig med tanken på å bygge / kjøpe noe som kan fungere som en innendørs fotballbane på vinterstid på dette området. Samtidig har jeg ikke allverdens med penger og veldig lite kunnskap om bygging og materialer, så jeg lurer på om noen kunne ha hjulpet meg i riktig retning. Banen må ha ly for regn, snø og vind, i tillegg til at oppvarming ihvertfall vil være et pluss. 

Jeg har (sannsynligvis av mangel på kunnskap) blant annet sett på ferdigpakker med drivhus i polykarbonat. Dette fordi jeg leser at polykarbonat skal være et sterkt materiale, men jeg aner ikke om "sterkt" i denne forbindelse betyr at det vil kunne tåle det bruksområdet jeg her skisserer. Jeg ser at noen bruker drivhus slik allerede, men dette kan jo være helt andre materialer (f.eks: Veksthus som idrettshall – NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio) .  

Dersom dette er uaktuelt, har dere noen andre anbefalinger?

TSt
   #1
 14,578     0
Er usikker på om platene du tenker på tåler fotballer.

Det er jo det at vi bor i et land med snø som gjør dette litt vanskeligere. Det å varme opp noe som står på eksisterende asfalt er jo rimelig kostbart. Hadde en gang messe inne i et telt og det krevdes mye varme for å holde det varmt.

Det er jo egenlig en garasje innredet som "gymsal" du er ute etter. Ferdige er det rimelig kostbart så mere enn en vanlig garasje siden dimensjonene er jo nesten det samme som to store enkelt garasjer etterhverandre.

Men slikt som dette blir kanskje for midertidig og for lager skur aktig. Vet heller ikke hvordan dette oppfører seg i snø men kanskje det raser av.

https://www.wee.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_kid=636930&b_id=1694989

Siden det koster så mye ville jeg ikke tenkt så mye på asfalt flaten men sett på hvordan du evt kunne bygge en dobbelt garasje som også kan ha verdi i fremtiden.