4,532    4    0  

Spørsmål om garasje tegninger...

 63     Akershus     0
Hei folkens.

Skal bygge dobbelgarasje på 6x6m og har alle papirene klare må bare fylle de ut og sende de til kommunen(bare bare ::)), MEN jeg har ingen tegning av garasjen. Mitt spørsmål da er om det holder å tegne garsjen selv med blyant og papir eller lønner det seg å bestille tegning av en proff for å unngå ekstra papirmølle?
Signatur

   #1
 16     0
Det bør gå bra, men sikreste er jo å spørre kommunen. Jeg tegnet selv, men med et billig PC program. Det som er viktig er at det er i målestokk og at det er en forseggjort tegning tegning...slik at det ikke ser  ut som noe du har kladdet på 5 minutter. Tegn inn tittelfelt så blir det litt profft
  (trådstarter)
   #2
 63     Akershus     0
Takk for svar :)

Har prøvd litt forskjellige gratis varianter av tegneprogrammer på nett, er det noen du kan anbefale mer enn andre? har prøvd home plan pro og google sketch up, men er ikke noen racer på noen av dem.
Signatur
   #3
 16     0
Nei vet ikke hva som er best men lurer på om jeg også brukte Home Plan. Litt tid tar det uansett å tegne på PC om man ikke er dreven, blir mange småting som tar mye tid. Blir det vanskelig hadde jeg bare tegnet pent med blyant, i målestokk og med mål så blir jo det nesten like bra.
Eiv
   #4
 241     Moss     0
Da jeg søkte for min garasje (2 ganger før jeg fikk tilatelse) så tegnet jeg en enkel tegning med blyant på et a4 ark. Behøver ikke å gjøres mer avansert enn det. Men jeg brukte linjal og hele tegningen var i målestokk og målsatt.