6,936    5    0  

Trenger tips til enkel / halvannen garasje med smal carport

 86     0
Vi lurer på å bygge garasje, men finner ikke heeelt den typen vi er på utkikk etter. Vi vil (selvfølgelig) ha størst mulig garasje, men pga mangel på plass må det bli en stor enkelgarasje og/eller en "halvannen"-garasje. Planen er å ha med en "hybel" på toppen.

Problemet er bare at denne garasjen vil stjele hele bredden på innkjørselen vår, slik at vi må ha et sted å gå da vi har inngang på baksiden av huset. Tanken var da å bygge med en liten carport (gjerne av typen hvor taket er festet i veggen til garasjen) som skal brukes til å gå under, med andre ord trenger den ikke være på langtnær så bred som en vanlig carport.

Har kikket igjennom en del nettsteder som selger garasjer, men sliter litt med å finne dette. Finner mange typer både med og uten carport, men ikke slik som vi må ha.

Er det noen som har vært borti dette og vet hvor vi kan kikke for å få inspirasjon eller må man spesialbestille dette?

   #1
 2,397     Bjørkelangen     0
kan du legge ut noen bilder av innkjørselen din og gjerne med der dere går inntil huset????
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 86     0
Nå har det seg slik at det står en tilhenger akkurat der garasjen skal stå så da antar jeg at det ikke er særlig vits å ta bilder siden man ikke ser det skikkelig.
   #4
 516     0
Skriv ned mål på garasjen du har plass til. Både bredde og dybde og hvor mye plass bilen skal ha og hvor mye gangplass du skal ha.

Er det ikke en slik du er på utkikk etter? Med loft på toppen og litt smalere carport del?
Trenger tips til enkel / halvannen garasje med smal carport - thumb_Garasje_B3_3X_6_m_carport_500_266.jpg - Thomas
Signatur
   #5
 516     0
P.s

http://www.norsktre.no/

Disse tegner og bygger for deg. Leverer byggesett som halvferdige eller komplette. Du kan tilogmed bare bestille takstolene du trenger. Resten klarer du selv...Eller med noe hjelp.
Signatur