1,362    5    0  

Utseende element garasje

 137     Hordaland     0
Hei her er jeg igjen med et "blondt" spørsmål:)

Har fått tilbud på Igland garasje ferdig montert , 440x620. Synes både pris og leveranse virker ok, med bl a trykkimpregnert og utlektet kledning, isolert, og hengslet vindu. kr 113 000.-
 
Ser nå at noen garasjer med liggende kledning har langsgående skjøter på langveggene, vet ikke hva det heter, derav mitt "blonde" uttrykk.( Ikke lett dette for et kvinnemenneske som jobber i en helt annen bransje Smile Hva heter disse skjøtene og hvorfor forekommer de? Kan man be om hele vegger og blir dette veldig fordyrende? Vet at jeg kan spørre forhandler, men  ønsker nå å spørre dere først... Bør jeg også heller få grunnet enn impregnert utvendig kledning? 

HSt
   #1
 36,885     Lillestrøm kommune     0
Jeg vil anta at veggene kommer som moduler og dermed disse skjøtene for praktisk å transportere modulene i passe størrelser. Kjenner ikke produsenten så vet ikke dette sikkert.
   #2
 1,060     Jevnaker     0
Har du bilder av disse skjøtene?

Å transportere elementgarasjer på 6,20m skal ikke være noe problem da de fleste lastebiler har plan på bilen som er 6,50m og hengere som er enda lenger. Semihengere er 13,20m og har dermed enda mindre problemer Tongue
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 137     Hordaland     0
Jeg har ikke bilder, men de finner man inne på nettsiden til Igland garasjene. Disse skjøten forekommer ved liggende kledning kan det se ut som. Skal prøve å få et tilbud uten, men er spent på hvor mye mer det vil koste.
   #4
 1,060     Jevnaker     0
Det kan være at garasjene er kledd med dobbelfals kledning som er precut på 2.40m og de vertikale plankene er skjøten. På denne måten blir det ingen kapp ved montering, det tar mye mindre tid ved montering og man får ikke noe svinn i det hele tatt, og blir dermed billigere pga kortere arbeidstid ved oppsetting og bedre utnyttelse av materialer.

Eventuelt består garasjen av 3 seksjoner på langsiden for at de skal være lette å sette opp og at man kan velge lett hvor/om man vil ha dører og vinduer.

Utseende element garasje - Groos-380-153.gif - rasv
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 137     Hordaland     0
Da har jeg fått svar fra de ulike leverandørene. Man kan slippe skjøter for et pristillegg... Mens andre leverer uten skjøter innbakt i prisen. De ender opp ganske identisk i pris. Forskjellen er at noen har grunnet kledning, mens andre har trykkimpregnert...