2,595    0    0  

Roth Clima Comfort. Isopor og fall?

aCa
 89     Oslo     0
Hei
Jeg skal legge Roth vannbåren varme i både kjeller og 1.etg. Det blir Roth Compact de fleste steder, både der jeg skal legge fliser og parkett. Unntaket er to bad og vaskerom hvor vi trenger fall på gulvet, der blir det Roth Clima Comfort.

I første etasje er ting greit men i kjelleren er det støp uten noe isolasjon under. Jeg ønsker ikke pigge opp hele kjelleren så det er en av grunnene jeg velger disse løsningene for å få ett gulv som bygger minst mulig men med ok isolasjon.

I kjelleren tenkte jeg legge 3cm med ispopor med 80 density for så å legge isopor platene Roth Compact over dette. Der hvor jeg skal ha fliser forsto jeg det slik at man må lime fast Roth Compact, så da må jeg vel sikkert også lime fast første laget med isopor også lime Roth Compact oppå dette. Høres dette ut som en grei løsning? Eller vil jeg kunne få problemer med at gulvet gir etter med to lag isopor?

Men det jeg virkelig lurer på er de stedene jeg skal legge Roth Clima Comfort. Kan jeg lime isopor først på gulvet for så å lime Clima Comfort mattene rett på isopor eller må de ligge direkte mot støp? En annen ting jeg lurer på er hvordan jeg best mulig skal klare å få fall på disse rommene. Kan jeg pusse isopor platene for å få ønsket fall? Eller må jeg kanskje først støpe litt fall på underlaget først, for så å legge isoport og Clima Comfort mattene.

Hva tror dere? Eller er det en annen bedre måte jeg får løst dette med Roth produktene?