253    3    0  

Borkjøring av overskuddsjord / stener / fyllmasse - hus i Oslo

JoT
 12     Oslo     0
Hei.

Er i ferd med å planere ut hagen og vil ha noe overskuddsmasse til overs. Blandingsjord. Store steiner sortert for seg. 

Har vanskeligheter med å finne noen som kan kjøre bort dette. Blir for mange turer med tilhengeren til Grønmo. 

Noen som har ideer?
Borkjøring av overskuddsjord / stener / fyllmasse - hus i Oslo - l_840221977.jpg - JoT
Borkjøring av overskuddsjord / stener / fyllmasse - hus i Oslo - 789_582053674.jpg - JoT

   #1
 132     Kristiansund     0
Finn.no - eller spør, der det foregår byggearbeider i nærområdet. Det er alltid noen som er på jakt etter rene fyllmasser.
Signatur
   #2
 11     0
Jeg brukte renova.no for å få fjernet ca 10 kubikkmeter.

Ikke fått fakturaen enda, men det fungerte ihvertfall smertefritt med lastebil med grabb. Ser ikke bort i fra at de hadde en kjøper for den samme massen.
JoT
  (trådstarter)
   #3
 12     Oslo     0
Kan gi en liten tilbakemelding på erfaringene min ut fra de forskjellige løsningene:

- Gi bort fyllmasser på finn.no: Kan kanskje fungere, men er trolig avhengig av at man er heldig og / eller har lang tid på seg. Er en del som forsøker å gi bort, og om man ikke kan la jorda ligge lenge tror jeg det skal mye til at man blir kvitt fyllmasser på denne måten.

- Facebook gruppe "småjobber oslo og akershus": Fungerte ekstremt dårlig. Var for mye fyllmasse til å frakte med bil og henger. Selv om jeg forklarte dette i annonsen blir det misforståelser / løgn fra de som tilbyr seg å kjøre bort, mas om mer betaling mm. Endte med å ha betalt flere tusen for bortkastet jobb. Var totalt sett en veldig negativ erfaring. Har hatt ok erfaring med å kommte i kontakt med håndarbeidere der for småjobber som å male verandaen, men bortkjøring av fyllmasse fungerte veldig, veldig dårlig.

- Kontakte firma med gravemaskin / lastebil: Fungerte bra. Jeg ringte firma som holdt til noenlunde i nærheten: Burum Maskin. Det endte med at de kom samme dag, med lastebil og gravemaskin. Ble to turer med lastebil - raskt og effektivt. Positiv opplevelse, vil ringe de i igjen ved behov.

Annen løsning som jeg ikke var klar over, men som kunne fungert: isekk. Har fastprisordninger der de feks kjører ut containere, du har de i 4 dager og så henter de den. Skulle nok ønske jeg hadde vært klar over at dette fantes før jeg startet, så ville jeg lastet fyllmassene rett opp i disse containerne.