#21
 2,985     Vestlandet     0
Eg har og lagt Talgø Møre Royal på altanen, men med glatt side opp på mesteparten. Eg har stort sett same erfaringar som 1stormoped. Trass premium pris i forhold til standard cu impregnerte terrassebord, valde eg Royalimpregnerte. Eg forventa å få premium kvalitet. Kvaliteten på bord var derimot langt dårlegare enn eg har vore vane med på terrassebord.

Eg sorterte ut dei beste og la om lag halvparten av terrasseborda eg kjøpte inn. Likevel tykkjer eg ikkje kvaliteten på dei eg har lagt er særleg imponerande. Mykje skada bord, ulik breidd, vridning, store sprekker, mykje kvist osv. Rett og slett skuffande elendig kvalitet. Eg vil aldri handla Talgø produkt igjen dersom eg ikkje har høve til å velja ut kun dei beste lengdene ved kjøp. Det som skulle vera eit premium ser definitivt ikkje ut som 1. sortering.

Eg kjøpte i tillegg røyalimpregnerte 36x48 lekter til horisontale spiler på rekkverket. Desse var langt verre. Desse såg ut som lekter som som har vorte sortert vekk i kvalitetskontroll på grunn av for dårleg kvalitet, men deretter vorte royalimpregnert og solgt til blodpris. Av dei ca. 150m eg kjøpte, var det ikkje ei lekt som var av "høg" kvalitet. Dei var vridd, flisete, dårleg høvla, store kvistar, sprekte og ujamne dimensonar. Ei lekt knakk rett i to då eg løfta den opp.
Signatur

HSt
   #22
 36,725     Lillestrøm kommune     0
Jeg pratet med produsent av Møre Royal på messe, mener det var i fjor høst, men de hadde ingen kvalitetsproblemer ...
Så jeg kom ikke noe videre med dem.

På meg virker det som de på Alvdal har bedre kontroll ... jeg fortalte det når jeg ikke nådde frem på messen 
   #23
 2,985     Vestlandet     0
Eg fann ut no at eg gløymde å dela frustrasjonen min med Talgø då eg bygde altanen. Har derfor no sendt epost og forklart kor missnøgd eg er med produkta.
Signatur
HSt
   #24
 36,725     Lillestrøm kommune     0
Jeg prøvde å antyde at vegg kledning hos dem ser ok ut slik vi kjente Møre Royal i gamle dager. jeg tror derfor volum på terassebord er blitt for stor og at de da enten har mistet kontrollen eller ikke har nok egnet virke. Men nei de hadde jo ingen problem så det var som å prate med veggen.
   #25
 388     1
Jeg har nå lagt nesten 230 kvm med terrassebord fra Møre royal og kan ikke annet enn si meg enig med alle de som har postet over.

De sier at royalimpregnert er mye mer formstabilt, men dette stemmer ikke. I godt lys så ser jo plattingen veldig fin ut, men når sola står lavt så ser den ut som en potetåker.

man sier jo at tre er et levende materiale, men her lever det altfor mye.

På den siste bolken jeg fikk var det ikke et bord som ikke hadde merke etter høvelen på enden, oppsprekte bord var det mange av og etter at pakka er åpnet så tar det bare noen dager før bordene begynner å vri seg. Bare et fåtall av bordene er rette og det er store forskjeller på størrelsen.

Jeg gjorde ingenting med å prøve å finne det riktige bordet, men brukte camo skjult skruing med 1,6 millimeter avstandsmal. Det skulle vel egentlig vært brukt 3,2mm, men jeg ser nå at alle bordene har krympet så jeg er glad jeg har brukt den minste.

Jeg er fornøyd med slik det har blitt, men at de kaller dette for 1. sortering er utenfor min forstand. På den første leveringen jeg fikk så var jeg i god gang med å skru, men så måtte jeg tilbake til plankehaugen for å bekrefte hva det sto på det arket som henger på og det sto 1. sortering. Ble litt overrasket over det da bordene er som beskrevet ovenfor av både meg og flere andrejaf
   #26
 6,339     tromsø     0
Hvis en går ned til 40 c/c eller 50 c/c, så blir borda utsatt for lavere belastning. Da blir borda 50% og 100% sterkere..
HSt
   #27
 36,725     Lillestrøm kommune     0
Nå er det ikke styrke vi klager over, men rett og slett overflate finish